Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Egypten

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 110 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Kongernes Dal - en anden oplevelse end...!

  (Bedømt af 5 personer)
  15.09.14: Claus Peter Kildahl Nielsen
  Så du har valgt at opleve f.eks. Kongernes Dal - og du valgte helt rigtigt!
  En del af en ferierejse til Egypten er seværdighederne fra Faraoernes tid og tager du til f.eks.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Egypten

8 år og `privat` tjener
Rejsetips indsendt af:
Jeanette Bagger
Malling
28. aug. 2008

En tur for livet.

Mit rejsetips handler nok ikke så meget om præcis stedet, men allermest er det et godt råd til forældre...

Hunghada i Egypten

vi boede på Hotel Magawish, et dejligt hotel i et dejligt område. Det var ikke kun var en badeferie, men i meget høj grad en kultur-tur. Hvor vi bl.a i Luxor ved Nilen så kongernes dal, Karnak templet, sejltur på Nilen o.s.v., en intens tur hvor vi bare fik fortalt og fortalt. Guiden var svensk og jeg oversatte det mest grundliggende for min datter.

Derudover snorklede vi, mor var lidt pivet, så det blev mest den lille der snorklede rundt og så spændende ting under havets overflade, med god hjælp fra de venlige båd-førere. På hotellet havde hun stort set sin private tjener.

Vel hjemme igen, havde barnet bare ikke noget at fortælle om ferien, selvom mange forsøgte at trække nogle oplevelser ud af hende. Konklusionen var at det jo nok var for meget en kultur-tur for en pige på 8 år. 3-4 måneder gik der, og så kom det, ikke bare om hendes tjener, og badning og snorkel-tur, men om konger og dronninger, historie, bygninger, det var bare helt utroligt hvor meget hun i virkeligheden havde fået ud af den tur, det skulle åbenbart bare lige falde på plads før hun var klar til at fortælle om det.

Min pointe er at man ikke skal være bange for at børn keder sig eller ikke får fornøjelse af en ferie når vi putter noget kultur på, tværtimod tror jeg på at det gør større indtryk end bare en badeferie, og det kan jo sagtens kombineres, specielt på Magawish i Hunghada, Egypten.

Forresten er hun nu 18 år og hun og kæresten har snakket om at tage en uge til Hunghada i december, husker nu om dage mest at det var en utrolig god oplevelse, hendes barndoms bedste ferie-tur.

Kommentarer til rejsetips om Egypten

scharm el scheik ægypten

30/01 2009 tommy frandsen
min kone og mig var i scharm el scheik på hotel sirrera med al indklusive og det var med alt fantastisk mad som vi ellers var meget skeptiske over for jeg blev desværre syg dernede og måtte på hospital men hvilken service vi fik fra hotellets side det var helt vildt uden det kostede en krone ikke engang transport frem og til bage til hospitalet. det var også en fantasktisk oplevelse at komme ud og snorkle, se alle de farverige fisk udflugter nåede vi desværre ikke men vi er enige om at vi skal derned igen her i år
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Egypten

Hoteller i Egypten
Rejser til Egypten
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/istanbul/laleli-gonen-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.