Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sharm El Sheikh

 • Egypt- only for you my friend

  (Bedømt af 5 personer)
  27.11.13: Anniina Honkonen
  Jeg synes at det er synd at man hører så meget dårligt om Egypten hele tiden. Her vil jeg fortælle lidt om mine bedste oplevelser i badebyen Sharm el Sheikh.
  Se hele rejsetippet
 • At have tillid til de lokale i Sharm el sheikh.

  (Bedømt af 6 personer)
  26.04.12: Lene Hansen
  Vi var sidst år i Sharm el Sheikh og var meget interesseret i at komme ud og dykke/snorkle og se de flotte koraler. Det var vores første rejsemål til Sharm el Sheikh, så vi var en anelse skeptiske overfor de lokales guideture.
  Se hele rejsetippet
 • Pas på dine værdier i Sharm El Sheik

  (Bedømt af 3 personer)
  21.02.12: Armin Bilalovic
  Generelt skal man altid passe på sine værdier.. men i Egypten skal man være ekstra opmærksomhed, da man bliver trukket ind til siden af alle mulige sælgere, og lige pludselig så er dit kamera eller taske væk.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Californien

  (Bedømt af 21 personer)
  23.04.10: josefine
  Lidt om vores tur til californien som gik fra los angeles - las vegas - grand canyon - palm springs - san diego - malibu - los angeles. Først kommer hele vores rejse beskrivelse, hvis det skulle ha' interesse og som afslutning kommer der lidt tips, vores budget osv :) God fornøjelse.
  Læs hele rejsetippet
1 uge i Sharm El Sheik
Rejsetips indsendt af:
josefine
Hundested
23. april 2010

1 uge i Sharm El Sheik

Lidt info og gode råd om, at rejse til Egypten

sol, sommer og varme.

Endelig var dagen kommet, hvor vi skulle flyve til sharm el sheik. Noget vi havde set meget frem til efter den lange vinter vi har haft.

Vi var 2 voksne og 2 piger på 6 år der skulle afsted og havde købt en alm charterejse med hotel og all inclusive.

Vi fløj med sas og skulle bo på delta sharm resort.
Ankomst

Ankomst

Efter 5 1/2 times flyvning ankom vi til sharm el sheik. Og blev mødt af dejlig lun luft. Bussen holdt klar til, at fragte os til hotellet og et par flinke mænd tog imod vores bagage. Efter en halv times tid ankom vi til Delta sharm og fik forskellig information af vores rejseguide. Og nøgler til vores lejlighed. Der kom 2 mænd og læssede os og alt vores bagage på en lille golfbil og så gik det ellers afsted. Vi fik en fin 2 værlses lejlighed, ingen luksus, men fin til os. Og gik med det samme ud og så os omkring.
oplevelser i sharm el sheik

oplevelser i sharm el sheik

De første dage nød vi livet på hotellet, hvor der bl.a var 12 pools, massage og spa, små butikker og andre ting vi kunne fornøje os med. Vi havde aldrig før prøvet konceptet all inclusive, men det er i hvert fald ikke sidste gang! Maden var simpelthen super!! Der var buffer med min.15 forskellige retter både morgen, middag og aften. Alt det friske frugt man kunne ønske sig og om aften desuden det lækreste dessert bord. Så vi manglede bestemt ikke noget! hver aften var der arrangeret underholdning. Bl.a mavedans, karaoke, poolfest og børne diskotek. Børnene var vilde med stedet og lokal befolkningen var fantastisk søde og imødekommende. Efter et par dage, hvor vi havde slikket sol og udforsket hotellet var det tid til, at komme ud og se lidt på området.
Old marked

Old marked

Det første vi valgte at besøge var 'old marked' en rigtig bassar. hvor man kunne købe alt :) Det var en spændende oplevelse, man skulle lige vende sig til, at folk råbte efter en og prøvede, at hive os med ind i deres butikker. Men ellers fik man den helt rigtige ferie stemning. Pigerne fik en tur på en kamel og der blev købt marokkopuder, safran og en masse 'skrammel' Vi havde taget en hotel arrangeret tur til old marked (hver aften kørte der gratis busser frem og tilbage, hvor man havde 2 1/2 time) Dog syntes vi ikke vi havde nok tid, så vi besluttede, at vi skulle til derud en gang til inden vi tog hjem.
Glasbåd og Koralrev

Glasbåd og Koralrev

Vi havde den dag vi ankom bestil en tur med 'glasbåden' som sejlede ud til et koralrev i det rødehav. Det var virkelig flot, desværre viser billedet slet ikke, hvor fantastisk det var! Vi havde et rigtig godt eng. talende guide med på turen. Efter glasbåden blev vi ved stranden i namaa bay. Det var en skæg oplevelse. Der stod flere 100 turister og lavede vand arobic midt i det rødehav :) Vi brugte eftermiddagen på, at ligge på stranden og bade, med gule og blå stribede fisk svømmende rundt om os.
tips :)

tips :)

Jeg vil klart anbefale folk, at rejse til sharm el sheik. på bade/afslapnings ferie. Søger man de store oplevelser er det nok ikke lige der. Men der er hyggeligt og super godt før børn, samtidig med at flyvetiden ikke er alt for lang.

Jeg vil foreslå at man tager på old marked. Der får man den rigtige oplevelse af, at være væk hjemmefra.

Stranden og glasbåden er også gode ting. Glasbåden er rigtig fin til børn fordi turen kun var et par timer, alle de andre ture man kunne komme på var enten halv eller heldags ture.

HUSK at prutte om priserne. Ikke kun på marked, men også i alm butikker. Jeg fik hos en guldsmed pruttet prisen på et guld vedhæng 20 % ned.

Egypten er et billigt land, at rejse til. Vi brugte 1500 kr på en uge og sparede bestemt ikke på noget! Rigtig go' tur :)

Kommentarer til rejsetips om Sharm El Sheikh

billigt rundt i sham el sheikhs omegn

19/06 2010 sussie paddison
sham el sheikh er et godt sted for afslapning og med børn, men vi et ægtepar har taget rundt med billige gode busser til dahab, skt katrinekloster og flere steder, buserne er præsise og godt at køre i, man tager selvføgelig de små minibusser som man rækker armen ud til Old town-den er nu kun fra l960erne, og kører fra sham el sheikh til old town for l ægyptisk pund- ca. l krone pr passager, der kan man faktisk køre lang for l krone til andre steder, en tur til Jordan, Petra arrangeret fra et af de mange små rejseselskaber i byen kan også anbefales, der kan man også presse prisen en del. sussie
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/kreta-next-stop-afrika.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.