Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sharm El Sheikh

 • Egypt- only for you my friend

  (Bedømt af 5 personer)
  27.11.13: Anniina Honkonen
  Jeg synes at det er synd at man hører så meget dårligt om Egypten hele tiden. Her vil jeg fortælle lidt om mine bedste oplevelser i badebyen Sharm el Sheikh.
  Se hele rejsetippet
 • Pas på dine værdier i Sharm El Sheik

  (Bedømt af 3 personer)
  21.02.12: Armin Bilalovic
  Generelt skal man altid passe på sine værdier.. men i Egypten skal man være ekstra opmærksomhed, da man bliver trukket ind til siden af alle mulige sælgere, og lige pludselig så er dit kamera eller taske væk.
  Se hele rejsetippet
 • Nytår på Sharm Sheraton

  (Bedømt af 1 person)
  08.11.11: Marianne Glrgaard
  Der er noget helt fantastisk ved at starte det nye år med en tur i Det Røde Hav. At ligge blandt farvestrålende fisk og koraller og reflektere over det nye års muligheder og pludselig kunne følge en rokkes elegante flugt over revet.
  Se hele rejsetippet
At have tillid til de lokale i Sharm el sheikh.
Rejsetips indsendt af:
Lene Hansen
Esbjerg
26. april 2012

At have tillid til de lokale i Sharm el sheikh.

Vi var sidst år i Sharm el Sheikh og var meget interesseret i at komme ud og dykke/snorkle og se de flotte koraler. Det var vores første rejsemål til Sharm el Sheikh, så vi var en anelse skeptiske overfor de lokales guideture.
Vi havde jo hørt diverse røverhistorie, så vi tænkte det var mere sikkert at booke igennem selve rejseselskabet. Desværre brændte vi lidt vores fingre på disse temmelig dyre ture, de levede ikke helt op til vores forventninger og op til de beskrivelser vi havde fået fra rejseselskabet. Vi snakkede med nogle andre turister, som havde booket igennem et lokalt bookingsted og de havde sparet rigtig mange penge ved at gå uden om de store selskaber. Deres ture havde været mere intime og de havde fået meget mere for pengene. Så fremover vil vi give de lokale en chance, fremfor de store og noget dyre selskaber.

Kommentarer til rejsetippet om Sharm El Sheikh

Væg rejseselskab m omhu :-/

22/01 2013 Peter skovgaard
I det hele taget syntes jeg det er svært med Rejseselskaber, man er lidt på herrens mark, de fleste er rigtigt gode, FDM iberegnet :-), og så er der nogle enkelte dårlige imellem, men det er svært at se udfra deres flotte brochurer, jeg fandt en liste med rejseselskaber der er medlem at garanti fonden på http://www.ferie-hjaelp.dk/rejseselskaber/

VH
peter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/bangkok/somerset-park-suanplu-bangkok.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.