Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sharm El Sheikh

 • At have tillid til de lokale i Sharm el sheikh.

  (Bedømt af 6 personer)
  26.04.12: Lene Hansen
  Vi var sidst år i Sharm el Sheikh og var meget interesseret i at komme ud og dykke/snorkle og se de flotte koraler. Det var vores første rejsemål til Sharm el Sheikh, så vi var en anelse skeptiske overfor de lokales guideture.
  Se hele rejsetippet
 • Pas på dine værdier i Sharm El Sheik

  (Bedømt af 3 personer)
  21.02.12: Armin Bilalovic
  Generelt skal man altid passe på sine værdier.. men i Egypten skal man være ekstra opmærksomhed, da man bliver trukket ind til siden af alle mulige sælgere, og lige pludselig så er dit kamera eller taske væk.
  Se hele rejsetippet
 • Nytår på Sharm Sheraton

  (Bedømt af 1 person)
  08.11.11: Marianne Glrgaard
  Der er noget helt fantastisk ved at starte det nye år med en tur i Det Røde Hav. At ligge blandt farvestrålende fisk og koraller og reflektere over det nye års muligheder og pludselig kunne følge en rokkes elegante flugt over revet.
  Se hele rejsetippet
Egypt- only for you my friend
Rejsetips indsendt af:
Anniina Honkonen
Frederiksberg
27. nov. 2013

Egypt- only for you my friend

Jeg synes at det er synd at man hører så meget dårligt om Egypten hele tiden. Her vil jeg fortælle lidt om mine bedste oplevelser i badebyen Sharm el Sheikh.
Det er et godt tidspunkt at rejse til Egypten nu- der er få turister, man får top service for alle pengene (og man behøver virkelig ikke bruge mange penge i Egypten hvis man kender de rigtige steder!), og der er mange spændende oplevelser både over og under vandoverfladen.
Min yndlingsstrand- El Fanar.
Min yndlingsstrand- El Fanar.

Strand men ikke så meget sand

Nemofisk, papegojefisk, rokker, sommerfuglefisk, maskekuglefisk.. har du forresten set en trumpetfisk eller en arabisk picassofisk før? Velkommen til Rødehavet! Her er koralrev med et helt fantastisk marineliv.

Hvis man ikke gider kigge på fisk og koraller har man også god plads på stranden. Nej, man behøver altså ikke at stå op kl 6 for at reservere en solseng. Tip! En god bog og en kold iskaffe!
Mavedanskostymer
Mavedanskostymer

Sjove souvenirs

Mangler man udstyr til sin kamel, en kostym til mavedans, safran til lussekatter eller måske en flot halskæde på arabisk er Sharm el Sheikh Egyptens shoppingparadis. Det bedste er at man kan få alt ”billigere end Bilka” som de lokale sælgere selv siger.
Sinaiørken på kamelryg
Sinaiørken på kamelryg

Kamelkørekort

Man oplever ørkenen bedst fra kamelryg. Vil man ikke tage på en ørkenvandring, er de også mange city-kameler inde i byen hvis man kun vil få en lille ridetur. At ”tage” kamelkørekort er en sjov oplevelse for både store og små. Men husk at aftale pris inden du stiger op på kamelen.
Kosheri- egyptisk pastaret
Kosheri- egyptisk pastaret

Forskellige madoplevelser

Kunne det ikke være fedt hvis Mc Donalds havde ”home delivery” også i Danmark? Det har de nemlig i Egypten! Men hvis man ikke er bange for faraos forbandelse (ekstra ”sommerfugle” i maven) synes jeg man skal hellere prøve noget lokalt. I Sharm el Sheikh koster en falafelsandwich 1-2 kroner. Man kan også prøve en typisk egyptisk pastaret, kosheri. Jeg plejer at drikke et glas friskpresset sukkerrørjuice til maden.
På toppen af Mosesbjerget
På toppen af Mosesbjerget

En anderledes udflugt i Sharm el Sheikh

Jeg kan godt lide at tage på badeferie og bare slappe af. Men jeg spørger mig nogen gange hvordan folk kan ligge ved poolen en hel uge uden at lave noget. Hvis man er på ferie i Sharm el Sheikh og på noget tidspunkt bliver træt af at spise all inclusive og slikke sol så kan man tage på denne fantastiske tur i Moses fodspor. Man behøver slet ikke at være religiøs eller kulturinteresseret (hvis man er det, så er det endnu bedre!) hvis man gerne vil tage på denne tur men det er vigtigt at man er i god form fordi bjerget er 2.285 m højt og man vil gerne nå toppen af bjerget inden solen står op om morgenen. Man oplever en super flot stjernehimmel, og en beroligende stilhed men man bliver også lidt træt i benene. Turens udfordring er de 750 sidste trappetrin op til toppen af bjerget. Hvis man har god tid, kan man nå at få en lille stærk kop kaffe eller få en lille lur inden solen begynder at kaste sine lysende stråler over det rå bjerglandskab. Efter bjergbestigningen kan man besøge verdens ældste stadig fungerende kloster (Skt Katharina klosteret) med en unik ikonsamling eller få morgenmad i klostrets lille restaurant.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/cape-town/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.