Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sharm El Sheikh

 • Egypt- only for you my friend

  (Bedømt af 5 personer)
  27.11.13: Anniina Honkonen
  Jeg synes at det er synd at man hører så meget dårligt om Egypten hele tiden. Her vil jeg fortælle lidt om mine bedste oplevelser i badebyen Sharm el Sheikh.
  Se hele rejsetippet
 • At have tillid til de lokale i Sharm el sheikh.

  (Bedømt af 6 personer)
  26.04.12: Lene Hansen
  Vi var sidst år i Sharm el Sheikh og var meget interesseret i at komme ud og dykke/snorkle og se de flotte koraler. Det var vores første rejsemål til Sharm el Sheikh, så vi var en anelse skeptiske overfor de lokales guideture.
  Se hele rejsetippet
 • Pas på dine værdier i Sharm El Sheik

  (Bedømt af 3 personer)
  21.02.12: Armin Bilalovic
  Generelt skal man altid passe på sine værdier.. men i Egypten skal man være ekstra opmærksomhed, da man bliver trukket ind til siden af alle mulige sælgere, og lige pludselig så er dit kamera eller taske væk.
  Se hele rejsetippet
Naama Bay i Sharm el sheik
Rejsetips indsendt af:
Carina Høj
Hellerup
30. maj 2010

Naama Bay i Sharm el sheik

Kan varmt anbefales!

Badeferie for hele familien!

Vi har de sidste 6 år i september rejst til Egypten Sharm El Sheik her er altid dejligt vejr, kort rejsetid fra lufthavn til hotellerne og søde mennesker. Stranden i Naama bay er fantastisk med sine koraller og fisk! En stor oplevelse for både børn og voksne!

Kommentarer til rejsetips om Sharm El Sheikh

Sharm el sheik

25/07 2010 Bente Mølgaard
Jeg kan virkelig tilslutte mig at sharm el sheik er et fantastisk ferie sted . Vi har de senere år været rejst derned 2 gange årligt . Forår og vinter . Var der 2008 og fejre jul og nytår . hvilke var en fantastisk oplevelse . Ser frem til dette igen i år . Som dog starter med 1 uge på Nilkrydstogt . Et sted jeg på det varmeste kan anbefale er er tur til SCT.Katarineklosteret og Moses bjerget . En fantastisk tur ud gennem Sinai,s ørken . Det må være det virkelige egypten . Samtidig bør man besøge byen Dahab . Vi har førhen besøgt Hurgada flere gange før vi kom til Sharm . Og kunne ikke drømme om at holde ferie andre steder . Dog vil jeg fraråde det om sommeren . Var der sidste år i August hvilke var meget ,meget varmt .Maj og december er vores fortrukne tidspunkter .
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.