Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sharm El Sheikh

 • Egypt- only for you my friend

  (Bedømt af 5 personer)
  27.11.13: Anniina Honkonen
  Jeg synes at det er synd at man hører så meget dårligt om Egypten hele tiden. Her vil jeg fortælle lidt om mine bedste oplevelser i badebyen Sharm el Sheikh.
  Se hele rejsetippet
 • At have tillid til de lokale i Sharm el sheikh.

  (Bedømt af 6 personer)
  26.04.12: Lene Hansen
  Vi var sidst år i Sharm el Sheikh og var meget interesseret i at komme ud og dykke/snorkle og se de flotte koraler. Det var vores første rejsemål til Sharm el Sheikh, så vi var en anelse skeptiske overfor de lokales guideture.
  Se hele rejsetippet
 • Pas på dine værdier i Sharm El Sheik

  (Bedømt af 3 personer)
  21.02.12: Armin Bilalovic
  Generelt skal man altid passe på sine værdier.. men i Egypten skal man være ekstra opmærksomhed, da man bliver trukket ind til siden af alle mulige sælgere, og lige pludselig så er dit kamera eller taske væk.
  Se hele rejsetippet
Nytår på Sharm Sheraton
Rejsetips indsendt af:
Marianne Glrgaard
Greve
8. nov. 2011

Nytår på Sharm Sheraton

Der er noget helt fantastisk ved at starte det nye år med en tur i Det Røde Hav. At ligge blandt farvestrålende fisk og koraller og reflektere over det nye års muligheder og pludselig kunne følge en rokkes elegante flugt over revet.
Det bliver ikke meget bedre!

Nytårsaften var der arrangeret et stort show med dans, musik, optræden og international buffet. Der var gæster fra hele verden, så det nye år blev skålet ind efterhånden som det nåede Rusland, England, Danmark osv. Eneste minus var, at champagnen var hundedyr. I et muslimsk land er alkohol selvsagt ikke en prioritet og meget dyrt, men de lokale rød- og hvidvine havde vi været meget heldige med. Så vi valgte at forsøge os med en lokal champagne - den var ganske enkelt udrikkelig.

Nytår på Sharm Sheraton

Sharm Sheraton er veldrevet og smukt. Og så har det en stor, lækker wellnessafdeling, hvor man lige kan give forkælelsen og afslapningen en tand mere.

Så kan man holde nytår uden at svælge i alkohol (eller har man penge nok!) er det helt klart en anbefalelsesværdig oplevelse.

Aktiviteter
Nytår, Wellness & Spa
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/mercure-salzburg-kapuzinerberg-ex-dorint.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.