Turistvisum ved indrejse til Egypten - Rejsetip Egypten

Lad os gøre din ferie bedre

Ring til en rejsekonsulent
Rejsetips indsendt af:
Malene Heiberg
København
27. april 2010
Visum

Turistvisum ved indrejse til Egypten

Dette rejsetip gives for at lette arbejdet ved at søge om visum til Egypten.

Få det ved ankomst!

Glem alt om at ansøge om det på ambassaden eller via et rejsebureau hjemmefra, da det i sidste ende vil koste dig det dobbelte af hvad det koster i lufthavnen samt en masse spild tid. Ved ankomst til fx. Hurghada eller Sharm El Sheik kan du roligt gå over til det officielle visum kontor og betale 15 US Dollars i kontanter hvor du efter 2 min. har det lille klistermærke som du skal sætte ind på en tom side i dit pas. Så er det bare at gå gennem immigrationkontrollen og så kan du starte at nyde din ferie.

Kommentarer til rejsetips om Egypten

Turistvisum til Hurghada for tysk statsborger??

07/03 2013 Gerhard
Hej!
Har nogle erfaring for, om man - også som tysk statsborger - kan erhverve turistvisum i lufthavnen i Hurghada i forbindelse med en charterferie???

På forhånd tak og venlige hilsner
Gerhard

engelsk pass i egypten

14/02 2013 rebecca
Jeg skal rejse til Egypten i Marts . Jeg rejser fra Denmark og har en engelsk pass.
Kan jeg betaler for min visum når jeg ankommer til Sharm -El-Sheik?

Pas - Israel - Egypten

05/02 2013 Astrid Bregninge
Jeg skal i februar på en rundtur i Israel og i marts skal jeg på et krydstogt i det røde hav med udhamgspunkt i Egypten(Sham-el-Sheik).
Giver sidstnænte problemer med hensyn til egyptisk indrejsevisum?
Venlig hilsen
Astrid

hvorfor skal visum betales i dollars?

27/08 2012 Anders Jessen
mig og min kæreste skal til sharm til november og skal derfor bruge et tursitpas, over alt står der man kan købe dette i lufthavnen for 150 kr, men at man skal betale kontant og i dollars. men hvorfor i dollars og ikke i egyptiske pund som de bruger, man har jo ikke dollars med hvis man ikke skal bruge dem?

visumregler ved grænsen mellem Israel og Egypten (Eilat)?

03/04 2012 Johan Ahlstrøm
Hej, vi skal til Israel i Maj, vi skal bl.a. til Eilat.
Spørgsmaålet går på forholdene ved krysning af grænsen mellem Israel og Egypten i en bil lejet i Israel, er det nærmest umuligt eller går det normalt gnidningsfrit, og hvad med visumregler i den forbindelse, vi er alle danske statsborgere.

Mvh. Johan

HVOR....

25/01 2012 Signe Larsen
Helle Riber og Lene Norrbohn, især!
Hvor kan man præcis finde det skrevet, at det ikke er nødvendigt med turist-visum?
Jeg skal en uge til Sharm og udelukkende nyde byen, stranden og hotellet! -Rejsebureauet er dog nærmest insisterende på, at det er nødvendigt med turistvisum (som de tar 150kr for pr person, og som ikke muligt at fravælge uden konkret dokumentation, sådan lyder det nærmest fra dem!)
Jeg har forsøgt at få svar fra Udenrigsministeriet, men uden held! De oplyser bare om det jeg kan finde på hjemmesiden!
Jeg håber I kan hjælpe?
Hilsen fra Signe

fremmede pas

17/07 2011 sara
jeg har et fremmede pas, og jeg vil meget gerne rejse til Egypten. kan jeg godt rejse selvom jeg ikke har dansk pas?

Turistvisum til Egypten

11/08 2010 Helle Riber
Som hovedregel SKAL man have turistvisum til Egypten. Dette gælder i 3 måneder og skal herefter fornyes igen. Danske statsborgere kan købe dette ved ankomsten til Egypten. Man skal IKKE søge om det på forhånd. Ved køb i ankomst-lufthavnen koster det 15 US$ pr pas. Hav pengene i dollars og i kontanter! Turist visum kan også købes gennem rejsebureau men til ca dobbelt pris. HVIS man udelukkende opholder sig på Sinai halvøen behøver man ikke turist visum. Så får man et SINAI-stempel i passet ved ankomsten. Dette er KUN gyldigt PÅ Sinai - ikke i havet omkring øen. Hvis du påtænker at dykke, tage på snorkel tur på båd eller en tur til Cairo SKAL du have turist visum.

7 dage?

04/08 2010 masih
hey. jeg skal derhenne i 7 dage, skal jeg også have visum? jeg regner ikke med at jeg skal rejse rundt i egypten men mest nærheden af hurghada hvor vores hotel ligger. mvh masih

Indrejse til Sharm - El - Sheik

17/07 2010 Ib Mogensen
Var sidste år i marts på rundrejse i Egypten hvor vi havde den sidste uge i Sharm - El - Sheik. Nu påtænker vi at tage på ferie til Sharm - El - Sheik til jul igen. Skal man så have et nyt visum igen?

Ét visum gælder til det hele

12/05 2010 Malene Heiberg
Mange tak for alle de gode kommentarer som er kommet ind. Ved indrejse til Egypten får man et 3 mdr. turistvisum som gælder til hele Egypten. Så uanset om du starter i Cairo, Luxor eller Hurghada så gælder dit visum til hele Egypten. Du skal dog huske, at hvis du tager på udflugt ud af landet, skal du have et nyt visumm ved indrejse.

rejser til Ægypten

11/05 2010 ellen margrethe krabbe
vi rejser med TyrkietEksperten i juli mdr. til Ægypten, de har sagt på rejsebureauet, at vi ikke behøver visum til denne rejse, men at vi får visumet når vi ankommer i lufthavnen, vi vil gerne se pyramiderne og sejle på Nilen. Hvad med visum hertil. Tak om I vil svare mig på det. De bedste hilsner Ellen Margrethe Krabbe

Angående visum til Egypten

08/05 2010 Birgit Andersen
Som svar på Lene Norrbohms indlæg om visum. Jeg er i Egypten 2 gange om året og ikke en eneste gang er jeg blevet fortalt at det ikke er nødvendig med det visum som jeg troligt bestiller hver gang jeg bestiller rejsen ved Atlantis Rejser , jeg og en ven vi skal rejse nu her i juni igen, derfor vil jeg lige skrive en hilsen til Atlantis om at få mine penge tilbage for visum køb. Tak for indlæget. Venlig hilsen Birgit Andersen

Unødvendigt visum ved ophold på Sinai-halvøen

07/05 2010 Lene Norrbohm
Vi har været i Egypten 4 gange, og det har vist sig, at vi kun havde behøvet at få visum de 2 gange. Hvis du ikke skal på Nilkryds, til Cairo eller Luxor, men bliver i området, som hedder Sinai-halvøen, som er lig med Sharm-El-Sheik og udflugter herfra, er det spild af penge at få visum. Vi har rejst en del med Egypten-eksperten: Atlantis Rejser, som gav os ret i, at visum ikke behøves på Sinai- halvøen. Der er dog ingen af charterrejsebureauerne, som reklamerer særlig med denne undtagelse, da de tjener fedt på at udstede visum hjemmefra.

Visum

06/05 2010 Finn Sørensen
Som mange ganges besøgende, i Ægypten, ved jeg, at det er nemt at søge visum i lufthavnen, når man ankommer. Som dansker, er det blot et spørgsmål om et stempel, og en Pund-seddel, den anden vej.

Hvis ikke du har et Dansk Pas

03/05 2010 Malene Heiberg
Hej Erik Alle som ikke er besiddelse af et Dansk pas og kommer fra følgende lande, i dette tilfælde også Thailand skal ansøge om visum på den Egyptiske ambassade: Afghanistan, Algeria, Armenia, Azerbaijan, Bangladesh, Bosnia-Herzegovina, Chechnya, Croatia, Georgia, India, Indonesia, Iraq, India, Iran, Israel, Kazakhstan, Kirghizia, Lebanon, Macao, Macedonia, Moldavia, Montenegro, Morocco, Pakistan, Palestine, The Philippines, Russia, Serbia, Slovenia, Sri-Lanka, Tadzhikistan, Thailand, Tunisia, Turkmenistan, Ukraine, Uzbekistan og alle Afrikasnke lande. Adressen er: Egypt Consular Section of Embassy Kristianiagade 19 2100 Copenhagen Ø Tel 35 43 70 70 Fax 35 25 32 62 10.00-13.00 (Mon-Fri) Hilsen Christian

Turistvisum ved indrejse til Egypten

30/04 2010 Erik Boeck
Kan en person med thailandsk pas og permanent opholdstilladelse i Danmark får turistvisum i lufthavnen ved ankomsten til Cairo?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mail-adresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Egypten

Rejser til Egypten

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Egypten

 • Egypt- only for you my friend

  (Bedømt af 4 personer)
  27.11.13: Anniina Honkonen
  Jeg synes at det er synd at man hører så meget dårligt om Egypten hele tiden. Her vil jeg fortælle lidt om mine bedste oplevelser i badebyen Sharm el Sheikh.
  Se hele rejsetippet
 • Bo udenfor Kairo

  (Bedømt af 7 personer)
  24.05.13: Bente Birkelund
  Ægypten er skøn, varm og så helt anderledes. >Især nu, hvor der ikke er så mange turister. De mener folk er bange efter 2011.
  Se hele rejsetippet
 • Mit møde med Egypten

  (Bedømt af 1 person)
  10.01.13: ellen aarlit gade
  Alle mulige forretninger er placeret side om side - gade op og gade ned, geder tumler rundt også i grøntsagerne. Gamle, trætte sortklædte koner har også en lille biks på gade.
  Se hele rejsetippet
 • At have tillid til de lokale i Sharm el sheikh.

  (Bedømt af 6 personer)
  26.04.12: Lene Hansen
  Vi var sidst år i Sharm el Sheikh og var meget interesseret i at komme ud og dykke/snorkle og se de flotte koraler. Det var vores første rejsemål til Sharm el Sheikh, så vi var en anelse skeptiske overfor de lokales guideture.
  Se hele rejsetippet
 • Nil cruise i egypten - tur- rygsækken var en køletaske

  (Bedømt af 2 personer)
  29.03.12: Carina Jensen
  Børnene og jeg var på en fantastisk tur til Egypten, hvor vi var på krydstogt på Nilen.
  Hjemmefra havde jeg pakket en lille grim køletaske rygsæk i kufferten.
  Se hele rejsetippet
 • Pas på dine værdier i Sharm El Sheik

  (Bedømt af 3 personer)
  21.02.12: Armin Bilalovic
  Generelt skal man altid passe på sine værdier.. men i Egypten skal man være ekstra opmærksomhed, da man bliver trukket ind til siden af alle mulige sælgere, og lige pludselig så er dit kamera eller taske væk.
  Se hele rejsetippet
 • Gode lokale restauranter

  (Bedømt af 2 personer)
  08.01.12: Lene Dangaard
  Restaurant Africa:
  http://www.luxor-westbank.com/africane_az.htm

  Ligger på Vestbredden af Nilen. Tag den lokale færge - det koster kun 1 Pund = ca. 1 kr. hver vej.
  Se hele rejsetippet
 • Egypten - En gang Luxor - altid Luxor

  (Bedømt af 5 personer)
  29.12.11: Lene Dangaard
  Er netop kommet hjem fra min 9. rejse til Egypten - denne gang med 8 dage i Luxor. Det er absolut ufarligt at rejse i det sydlige Egypten i øjeblikket, og man mærker overhovedet ikke noget til de uroligheder, der er i Cairo.
  Se hele rejsetippet
 • Egypten - Det er ikke maden, der giver dig dårlig mave!

  (Bedømt af 10 personer)
  20.11.11: Malene Cecilie Hede
  Skal du også rejse til Egypten, men er bange for at bruge halvdelen af tiden på toilettet?
  - Det behøver ikke blive en realitet! Mange turister tror nemlig at det udelukkende er maden, der giver dig dårlig maden.
  Se hele rejsetippet
 • Keopspyramiden i Egypten - en enorm bunke sten

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  15.11.11: mathias
  Jeg var for få år tilbage en tur i Egypten i en uge, hvor jeg boede på et hotel beliggende i centrum af Hurghada. Vi var ude og se flere seværdigheder, men specielt én af disse fangede min opmærksomhed.
  Se hele rejsetippet
 • Nytår på Sharm Sheraton

  (Bedømt af 1 person)
  08.11.11: Marianne Glrgaard
  Der er noget helt fantastisk ved at starte det nye år med en tur i Det Røde Hav. At ligge blandt farvestrålende fisk og koraller og reflektere over det nye års muligheder og pludselig kunne følge en rokkes elegante flugt over revet.
  Se hele rejsetippet
 • Egypten

  (Bedømt af 1 person)
  22.09.11: pia hansen
  jeg har desværre aldrig været udenlands, så jeg har ikke de store erfaringer, men målet er at få en masse oplevelser, hvis jeg en dag er den heldige vindere af et rejse gavekort - min store drøm er en dag at opleve Egypten med mine egne øjne :-)
  Se hele rejsetippet
 • Skønt vejr men vær opmærksom i Egypten

  (Bedømt af 4 personer)
  18.08.11: Maria
  Vi havde en dejlig sommerferie i Egypten 2011, men man skal holde øje med taxaerne de vil gerne snyde, aftal altid pris på forhånd og hav lige penge + hold sedlen op og sig hvad du har af seddel i hånden, alt dette gjorde vi og afligevel prøvede taxamanden at snyde os, men han gav op :O)

  Vejret var så dejligt 40 grader med en lille brise fra havet, du skal dog være opmærksom på at skal du opleve Luxor er dette bedst i vinterperioden, vi tog en tur til Luxor for at se Karnaktemplet og kongernes dal, der var 53 grader og vindstille PYHHHAA alt for varmt.
  Se hele rejsetippet
 • oplev nilen

  (Bedømt af 1 person)
  11.08.11: Anne-Mette Jørgensen
  at opleve egypten og livet inde på breden af nilen fra de flydende hotelbåde i et afstadig tempo, er en lise for sjælen. Det er en oplevelse man ikke må snyde sig selv for.
  Se hele rejsetippet
 • Egypten

  (Bedømt af 2 personer)
  09.06.11: Charlotte Frederiksen
  Jeg har lige haft en pragtfuld rejse til Egypten.

  Det var et must med et besøg ved pyramiderne samt det egyptiske museum i Cairo.
  Se hele rejsetippet
 • 4 timers flyvetur fra grænseoverskridende oplevelser.

  (Bedømt af 2 personer)
  05.06.11: Lydia Nielsen
  Jeg er 62 år, og på rejse som single for 1. gang. Jeg købte en rejse all inclusive til Marsa Alam. På bare en uge oplevede jeg at ride på kamel, at leje en hest og ride ud i ørkenen og drikke te i en ægte beduinlandsby med fluer, børn, skrammel og geder, køre gennem ørkenen og opleve sukkerrørshøst, vejspærringer, beduiner, det store uendelige intet, jeg så verdens største dæmning i Aswan, sejlede på Nilen, så den ufærdige obelist til fordel for guden Isis, var på besøg i en ubetydelig lille by hvor al strømmen gik midt i gadehandelens travlshed og alle handlede ved stearinlys.
  Se hele rejsetippet
 • 14 dage i vidunderlige Egypten

  (Bedømt af 4 personer)
  01.06.11: Jeanette Jørgensen
  Ferien 2009, gik til Egypten med familien.
  Det kan helt klart anbefales, hvis man skal afsted i 14 dage, at starte med et cruise på Nilen, hvor man tager ud og oplever alt hvad der er at opleve, som er helt fantastisk.
  Se hele rejsetippet
 • OVERFEDT i Sharm el Sheikh!

  (Bedømt af 7 personer)
  24.03.11: Dalia Khalil
  HVIS DU ER EN MEGET SOCIAL PERSON er Egypten det rette sted for dig ikke kun blot fordi der er dejlige swimming pools med dejlige kvinder grin... men selve omgivelserne
  Se hele rejsetippet
 • En jeeptur i ørkenen i Egypten

  (Bedømt af 4 personer)
  09.03.11: Herdis Elmegaard Jensen
  Vi, min mand søn og svigerdatter var taget med på en jeeptur ud i ørkenen. Vi startede fra hotellet om formiddagen i jeep's hvor der var bænke i bag og vi var 6 - 8 personer i hver jeep der var 6 seep's som skulle køre efter hinanden.
  Se hele rejsetippet
 • Solsikker med solcreme i Egypten

  (Bedømt af 3 personer)
  09.03.11: Carina Jensen
  Vi var på rundrejse i Egypten en sommer og det bedste vi havde med i bagagen udover badetøj, var en solfaktor 60. Den reddede os alle, store som små, fra solskoldning.
  Se hele rejsetippet
 • El Gouna i Egypten

  (Bedømt af 7 personer)
  06.03.11: Flemming Andersen
  Hej alle sammen. I skal nu opleve Egypten rigtig ved at tag til El Gouna. Her er mennesker flinke og hjælpsom. Så man får en rigtig god oplevelse om hvad man spiser og ser.
  Se hele rejsetippet
 • Jul i Egypten

  (Bedømt af 1 person)
  19.02.11: Tanja Jensen
  Hvis man vil prøve noget andet komme væk fra den danske traditionelle jul, med stres og mas. Så skal man tage til El Gouna, det var ren afslapning med all inclusive og en service til top karrakter.
  Se hele rejsetippet
 • At rejse en voksen og et barn

  (Bedømt af 5 personer)
  21.01.11: Helle Sas
  Hvor og hvordan kan man som enlig forælder (kvinde) rejse udenlands og stadig få en på opleveren? Utallige er de steder -men tør du? Mit råd er - Gør det, de fantastiske oplevelser ligge og venter for dig og dit barn.
  Se hele rejsetippet
 • At rejse med beduiner på Sinai-halvøen

  (Bedømt af 17 personer)
  Egypten er meget andet end Hurghada og Sharm El Sheik. Det er også Sinai halvøen, hvor der er alt: det blå, salte hav, det endeløse sand- og stenlandskab og de mange høje, mystiske bjerge.
  Se hele rejsetippet
 • Snorkeltur i Det Røde Hav - Prøv det!!

  (Bedømt af 3 personer)
  12.10.10: Thomas Pilgaard
  Mit rejsetip omhandler vores heldagstur på det røde hav, med vores danske guide.
  Se hele rejsetippet
 • Tips mod varmen

  (Bedømt af 2 personer)
  14.09.10: Torben Sandholdt
  Det er meget varmt i Egypten, og landet er tit plaget af strømafbrydelse i lufthavnene rundt om i landet. Ved strømafbrydelse virker aircon. og bagagebåndet ikke og man kan vente længe før det virker igen.
  Se hele rejsetippet
 • Overnat under stjernerne i den hvide ørken i Egypten

  (Bedømt af 2 personer)
  05.08.10: Finn jensen
  En tur fra Cairo ud i den Libiske ørken med ophold i en oase.
  Se hele rejsetippet
 • Naama Bay i Sharm el sheik

  (Bedømt af 3 personer)
  30.05.10: Carina Høj
  Kan varmt anbefales!
  Læs hele rejsetippet
 • Fantastisk oplevelsesrig rundrejse i Egypten!

  (Bedømt af 5 personer)
  30.05.10: Pernille
  Dette rejsetips drejer sig om en tur til Egypten, hvor flere sider af landet blev opdaget, på grund af de forskellige rejsemåder og -steder.
  Læs hele rejsetippet
 • En fantastisk rejse til Ægypten

  (Bedømt af 1 person)
  28.05.10: Mette Christensen
  14 dags fantastisk rundrejse i Ægypten kan varmt anbefale
  Læs hele rejsetippet
 • Nilkryds er kultur og natur på højt plan

  (Bedømt af 3 personer)
  07.05.10: Lene Norrbohm
  Hvis du kan lide egyptiske templer og hermed historisk
  vingesus samt god mad og flot natur, er et nilkryds et
  must. Det gode er, at man bliver ikke søsyg på skibet, da det sejler utroligt langsomt: 250 km på 7 dage.
  Læs hele rejsetippet
 • Solferie i Ægypten

  (Bedømt af 2 personer)
  14.01.10: Finn Sørensen
  Næsten kun sol! Ægypten er solens land. Sol og kun sol! Som en guide spurgte, på et tidspunkt: Hvordan kan man se, at det er grækere, der har bygget dette tempel? Jo, der er tagrender!
  Læs hele rejsetippet
 • Nil X-togt & Sharm el Sheik

  (Bedømt af 11 personer)
  19.12.09: Steen Munkeboe
  Sejltur ad Nilens bredder og historie fortællinger i verdens største sandkasse og 8 dages badeferie.
  Læs hele rejsetippet
 • Aktiv ferie i dykker/windsurfer paradis Dahab på Sinai halvøen

  (Bedømt af 10 personer)
  30.11.09: Kasper Due Bække
  Mangler i fornyet love i jeres parforhold!? Så tag en uge til Dahab i Egypten og få udforsk dig selv og din partners evner både til vands, til lands og på stranden.
  Læs hele rejsetippet
 • Ægypten - Civilisationens vugge

  (Bedømt af 1 person)
  09.10.09: Finn Sørensen
  Op og ned af Nilen i Ægypten
  Læs hele rejsetippet
 • For kvinder i Egypten

  (Bedømt af 3 personer)
  25.09.09: Daniel Hørby
  Mit rejse handler som det evige problem kvinder har når de er i Egypten. Egyptiske mænd sværmer omkring dem og vil røre og snakke.
  Læs hele rejsetippet
 • Egypten perfekt i februar

  (Bedømt af 5 personer)
  26.08.09: John Hansen
  Først 8 dage på Nilen, så 2 dages strand, 2 dage i Cairo, så igen 3 dage med strand.
  Læs hele rejsetippet
 • Billig rejse til Egypten

  (Bedømt af 3 personer)
  01.08.09: Jette Hansen
  En 14 dages "combirejse" til Egypten med en uges Nilkrydstogt og en uge i Scharm El Sheik koster næsten det samme som 7 dages ferie.
  Læs hele rejsetippet
 • Egypten - Nassersøen

  (Bedømt af 3 personer)
  23.07.09: John Helsbro
  Vores bedste ferieoplevelse i Egypten.
  Læs hele rejsetippet
 • Dykkerferie i Egypten

  (Bedømt af 9 personer)
  22.06.09: Kim
  Jeg dykker lige ned i hukommelsen og giver jer her mit rejsetip til en ferie i det eventyrlige Egypten.
  Læs hele rejsetippet
 • Billigt til Indiana Jones Petra i Jordan fra Egypten

  (Bedømt af 2 personer)
  12.03.09: sussie paddison
  Det kan virkelig lade sig gøre at rejse billigt til Petra i Jordan, hvis du fx rejser til Egypten og tager på en udflugt derfra. kan lade sig gøre
  Læs hele rejsetippet
 • En tur for livet.

  (Bedømt af 5 personer)
  28.08.08: Jeanette Bagger
  Mit rejsetips handler nok ikke så meget om præcis stedet, men allermest er det et godt råd til forældre...
  Læs hele rejsebeskrivelsen

Læs mere om rejser til Egypten

Rejsetips af samme forfatter

Denne side er udskrevet d. 20. april 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/foraarsferie/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.