Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Europa

Læs mere om rejser til Europa

Rejsetips indsendt af:
Lone Christiansen
Vedbæk
17. dec. 2010

En anderledes ferie i Rumænien

man er et nyt menske når man kommer hjem og har bedre forståelse for andres liv.

Mit livs bedste rejser

Efter en periode i mit liv hvor der skete flere ting som ikke var så godt for mig ville jeg prøve noget nyt. Så så jeg en annonce om busture til Rumænien - man kan også flyve derned og rejse rundt på egen hånd, det kan anbefales.

Vi kom derned og boede privat på bondegårde i 3 dage vi blev en del af familien som gjorde alt for en, man får det bedste værelse ,om de så selv skal sove i køkkenet og maden de serverer er god gammel bondemad, de er jo selvforsynende med alt. Det er spartansk men dejligt. De er jo meget fattige og har ingen penge. Sådan er det alle steder man kommer frem.

Men selve landet er jo utroligt smukt nu har jeg været der 4 gange og har været rundt i hele landet, Jeg har set plejehjem, hospitaler, som vi som danskere nok ikke kan forstå man kan overleve på, men folk havde det godt og var glade.
Jeg har set bønehaver skoler og børnehjem hvor der bliver gjort rigtigt meget godt får børnene så de kan få en godt start på livet.

Til trods for fattigdommen er folk søde og meget hjælpsomme. Det kan anbefales med en sejltur ude i donaudeltaet ud til Sortehavet, der er så smukt og et fugleliv som man ikke ser andre steder.
Og vi har vel alle hørt om Dracula så en tur rundt i Transylvanien må man ikke snyde sig selv for der er så mange spændende oplevelser. Hver gang er jeg kommet hjem som et nyt meneske med oplever jeg ikke har fået andre steder og jeg har ellers rejsst meget.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Europa

Hoteller i Europa
Rejser til Europa
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/brasilien/fugle-tur-i-brasillien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.