Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv-ferie England

Hvad enten du kører hjemmefra i egen bil eller lejer en bil i England, kan du altid forvente et væld af oplevelser. Få lande har formået at placere sig på verdenskortet som England– trods sin relativt beskedne størrelse. Så hvad enten du har hang til kultur, natur, sport eller historie, kan du forvente oplevelser i verdensklasse.

Kør-selv-ferie er lig med frihed. Kør fx op til Liverpool, der er vågnet op fra sin post-industrielle dvale og nu flyder over af kulturelle tilbud. Eller tast ”Cornwall” ind på GPS’en og bliv mødt af hvide sandstrande, charmerende kystbyer og dramatiske klippeskrænter i Englands sydvestligste hjørne. Bestil din kør-selv-ferie i dag.


Læg hænderne på rattet og besøg Englands spændende byer

Bristol en sommerdag

Bristol

Hvis turen går til den sydvestlige del af England, skal du ikke snyde dig selv for Bristol, der ligger elegant til, hvor Avon-floden løber ud i havet. Takket være sin gunstige beliggenhed ved havet har byen en rig maritim historie, der i sin tid bidrog til at gøre byen til en af Englands mondæne. I dag er byen et kulturelt hotspot, der sprudler af kreativitet – særligt nede i de stemningsfulde havneområder. Bristol er derfor en oplagt destination, når du er på kør-selv-ferie i området.

Læs mere om rejser til Bristol


Manchester

Manchester er et godt udgangspunkt for kør-selv-ferier i Nordengland, Wales og Skotland. Byen er nærmest arketypen på en nedslidt og beskidt industriby, der som en Fugl Fønix har rejst sig fra asken og genskabt sig selv som en dynamisk storby med et bredt underholdningstilbud. Manchester er desuden et musikalsk epicenter og har en vigtig placering på det musikalske Englands-kort med en lang række bands, som Oasis, The Smiths og Simply Red. Mest kendt er byen nok for den tilbagevendende sportsbegivenhed, som følges tæt over hele verden: Nemlig Manchester-derbyet mellem Manchester City og Manchester United. Hold på hat og briller.

Læs mere om rejser til Manchester
London

London

En uomgængelig storbyklassiker. Med alt fra museer, shopping og restauranter i verdensklasse, er London ganske enkelt ikke til at komme uden om. Heller ikke på en kør-selv-ferie. Hvad enten du tænker at starte kør-selv-ferien med udgangspunkt i London, eller bruger byen som afslutningsdestination, bør du afsætte nok tid til dette brag af en storby. London er et sandt mikrokosmos, hvor alverdens kulturer er repræsenteret i et kæmpe kalejdoskopisk festfyrværkeri. Tag dig god tid – London smager altid af mere.

Læs mere om rejser til London
Denne side er udskrevet d. 25. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sverige/isaberg/shopping/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.