Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i England

Rejser til Liverpool

Liverpool er The Beatles, fodbold og en oplevelse af ægte engelsk lokalpatriotisme. Men byen er også meget mere end det. Tager du på storbyferie for at opleve kultur i verdensklasse, er Liverpool det helt rette sted med talrige teatre, museer og kunstgallerier.

Liverpool - trendy by fyldt med kultur

Historisk by med nyt udseende

Liverpool har forstået at markedsføre deres nye og gamle bygninger, arkitektur og kulturarv på lige fod med populærkulturelle fænomener som The Beatles og de lokale fodboldhold Liverpool FC og Everton. Du får dermed en tilgang til byens arkitektur og kulturarv, der gør, at du kan nyde uden nogen særlig viden om selve Liverpool.

Liverpools berømte havnefront Albert Dock er byens mest besøgte turistattraktion, og er blevet erklæret World Heritage Site af UNESCO. Besøg det nybyggede Museum of Liverpool på havnefronten der har vundet mange museumspriser – senest Europarådets Museumspris 2013.
Havnens gamle lagre er blevet omdannet til små butiksområder, som har gjort det til et up-and-coming område med mange attraktioner.
Til toppen

Nyd en pint på en af byens pubber

Nyd en pint på en af byens pubber
Intet slår en god fadøl - og hvad er bedre end at nyde den på en af Liverpools mange gode pubber?

Pubber er sociale centre hvor du oplever enestående former for venskab, fællesskab, selskab og kammeratskab.

Nyd en Real Ale og en god fodboldkamp eller spis et måltid mad blandt Liverpools lokalbefolkning.
Til toppen

Shop till you drop

Shop till you drop
Du shopper i verdensklasse i Liverpool, hvilket kun er passende til en by, der bryster sig med, at du kan ”shop till you drop”. Du kan vælge mellem alt fra store indkøbscentre til små hyggelige designbutikker, samt markedspladser med fødevarer fra lokale gårdmænd.

  • Liverpool ONE - storcenter hvor du finder alt fra Apple til TopShop.
  • Metquarter - eksklusivt kvarter hvor du finder mode- og skønhedsforretninger i lange baner.
  • Cavern Walks - fashionabelt storcenter a la Harrods i London.
  • Lark Lane – tøjmarked med en masse bohemeagtige butikker og gadeboder.
  • Lord Street i Southport - elegante victorianske arkader med en lang række smarte forretninger udenfor centrum.

Til toppen

Se en fodboldkamp

Se en fodboldkamp
Er du fodboldinteresseret, kan du overvære to lokale hold i Liverpool – Everton i Goodison Park og Liverpool FC på Anfield Road.
Se Liverpool FCs officielle hjemmeside
Se Everton FCs officielle hjemmeside

Tager du til Liverpool for at opleve en fodboldkamp, løber sæsonen fra august til maj, og en kamp bliver typisk spillet i weekenden.

En anden mulighed er at besøge museet på Anfield Road, hvor du bl.a. kan se billeder fra fodboldspilleren Jan Mølbys karriere i klubben. Du kan også tage en rundtur på Evertons hjemmebane Goodison Park.
Til toppen

Liverpool og The Beatles

Liverpool og The Beatles
Liverpool er byen, der har formet The Beatles tidlige liv og musik. Oplev byen hvor deres lyd opstod og blev finpudset og se de steder, der inspirerede dem til deres mest mindeværdige sange.

Gå ikke glip af Penny Lane og Strawberry Fields – som også er titlerne på nogle af bandets største hits. Besøg The Beatles Story Museet eller tag på The Magical Mystery Tour – en guidet bustur til forskellige Beatles mindesmærker i Liverpool.
The Magical Mystery Tour

Til toppen

Leder du efter mere om rejser til Liverpool?

Hoteller i Liverpool - søg blandt mange gode centrale hoteller i Liverpool.
Billeje i Liverpool og billeje i England - FDM travel giver dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Liverpool og vil opleve hvad der ligger uden for denne smukke engelske storby.
Liverpool rejsetips - læs andre rejsendes tips og anbefalinger til byen.
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/florida/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.