Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Liverpool

Liverpool, med den berømte havnefront ved floden Mersey, er en stor udskibningshavn og et industrielt centrum af de helt store i England. Den berømte havnefront, Albert Dock, er byens mest besøgte turistattraktion og er kommet på UNESCOs liste over Verdenskulturarv. Her ligger fx det nybyggede Museum of Liverpool, der har vundet mange museumspriser – senest Europarådets Museumspris 2013. Nogle kalder endda byen for ”den næste Barcelona", men man skal lede længe efter et palmetræ.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Musik, pubber og fodbold

Liverpool har forstået at markedsføre sine nye og gamle bygninger, arkitektur og kulturarv på lige fod med populærkulturelle fænomener som The Beatles og de lokale fodboldhold Liverpool FC og Everton. Byens pubber bærer da også præg af at være sociale samlingspunkter, hvor man oplever venskab, fællesskab, selskab og kammeratskab – krydret med fodbold og god musik. Dette er byen, der har formet The Beatles’ tidlige liv og musik. I dag kan man stadig opleve de steder, hvor lyden opstod og blev finpudset og se de steder, der inspirerede bandet til deres mest mindeværdige sange. Gå ikke glip af Penny Lane og Strawberry Fields – som også er titlerne på nogle af bandets største hits. Besøg The Beatles Story Museet eller tag på The Magical Mystery Tour – en guidet bustur til forskellige Beatles mindesmærker i Liverpool.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til kaj ved Princes Parade tæt ved mindesmærket for Titanic. Lige ved siden af ligger Liverpools skyline med bl.a. Royal Liver Building. Det tager ca. 10 minutter at gå op ad floden til Albert Dock og Merseyside Maritime Museum, museet Beatles Story og flere gode frokostrestauranter.

Klima

Vejret i Liverpool er bedst i sommerhalvåret, og generelt minder klimaet meget om det, vi kender hjemmefra.
Denne side er udskrevet d. 24. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/niedersachsen/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.