Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

3 specielle ting i London
Rejsetips indsendt af:
Jytte Holbøll
3390 Hundested
15. marts 2009

3 specielle ting i London

Nr.1 for en go' rejse er et centralt hotel, det er FDM's anbefaling af Imperial Hotel Russel Square, hvor du med "gode ben" kan gå til det meste af central London.

Butikker og en fantastisk musical i London

Er du til Motorsport, formel 1 m.m. er verdens ældstebutik om disse emner at finde i 13-15 Cecil Court, der ligger mellem tubes: Leicester Square og Covent Garden...se på din tro følgsvend: Map of London. I denne butik vil du finde bøger, biografier om snart sagt alt om racer-kører og deres biler.

Vil du gøre noget godt for dig selv, er der 2 butikker, somer rigtig gode at besøge.

Nummer 1: Neal's Yard Remedies (hvor min datter iøvrigt arbejdede i begyndelsen af 9O'erne), alle produkter er naturlige ogmed essentielle olier, som er godt for hud og hår.Du finder Neal's Yard, der er en hyggelig lille plads ved at tage tuben til Covent Garden, gå over gaden, når du kommer op på gaden, ned ad Neal Street, et stykke ned vil du til venstre se et skilt til Neal's Yard. Prøv det - der er også gode sandwich overfor.

Nummer 2 butik er LUSH-butikkerne, der er anderledes sæbebutikker, hvor du kan få skåret din sæbe i nøjagtigden størrelse du ønsker, når du først har valgt duften, hvad meningen er med det. Det er en herlig anderledes butik, hvor sæben kan ligne kager, marcipan o,.s.v. Gå ind og nyd det og bliv i godt humør. Butikkerne findesbl.a. på 40, Carnaby Street (gjort berømt i sin tid af designeren Mary Quant) en anden ligger på The Piazza i det overdækkede market i Covent Garden. 

For at gøre London oplevelsen fuldendt BØR du gå i Dominion Theatre for at nyde oplevelsen af Queensmusik i musicalen We Will Rock You, det er et brag afen musical, du går derfra i højt humør efter at have hørt Bohemian Rhapsody i sin fulde længde som ekstranummer, sunget af fantastiske stemmer. Freddie Mercury var en fabelagtig sanger og performer.og Queen skrev sange, som spilles den dag idag, og vi så forestillingen 12. marts 09, og halvdelen af publikumvar end ikke født, da Queen startede, men de sang medog klappede ligesom "os halvgamle" i 70-erne. Iøvrigt går musicalen på 7ende år fpr fulde huse. Gå derind og bliv glad og i godt humør.... ps. det er HØJ MUSIK - men et fantastisk set-up.

Shopping
Wellness & Spa
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/3-specielle-ting-i-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.