Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

60 års dag i London  Dagen før
Rejsetips indsendt af:
William Ø Madsen
Haderslev
2. juni 2011

60 års dag i London Dagen før

Vi fløj jo med Cimber til Gatwich og gik lige over til Gatwich Express som kørte os til Victoria Streat St. hvor vi fandt over i The Tube hvor vi brugte de såkaldte Oyster Card, bestildt hjemmefra det holdte i tre dage og mange ture med toget.
Jeg tror jeg har været i London 6 gange men jeg mindes ikke at have set så mange mennesker over alt som denne gang. Dejligt at bo i et gå rundt om hus. På hotellet bestildte jeg bord ude på Puppen Dirty Dick s ude ved Liverpool Streat til om aftenen. Puppen stammer helt tilbage fra det 17 århundrede og er meget berømt den er nu i tre etager, men kælderen var under renovering, det er den puppen er berømt for, der hænger skelettet af en død kat over baren. Vi fangede en London Taxi som kørte os derud. Chauførene bliver uddandet ved at de i flere måneder kører rundt i byen på knallert for at lære alle vejene at kende og det tager tre år før de kan kalde sig Black Cab Driver.
Ivory House St. Katherines Dock
Ivory House St. Katherines Dock

60 års dag i London Dagen

Så kom dagen hvor man kan sige at nu gider man ikke mere efter 41 år på arbejdsmarkedet og 37 år i samme firma, men jeg tager nok to år mere.
Måden fødselsdagen blev fejret på må man nok sige at der var Power på fra starten. Jeg havde hjemme fra bestildt 5 billetter til Mediæval Banqet Ivory House St. Katherines Dock London. vi tog Tube ( Undergrund ) til Tower Hil og fangede en London Taxi for lige at finde vej det sidste stykke! Smart!
Et middelalderligt festmåltid i de historiske hvælvinger på Ivery House der er omgivet af Themsen og blodt et stenkast fra Tower Of London Bridge. Under middagen var der riderlig underholdning fra den mørke middelalder omkring Henrik den 8. tid( det var ham dervar kendt for at få sine koner halshugget hvis de ikke fødte drengebørn ) Middagen blev serveret og lavet som man gjorde den gang, og istedet for vat klappe af kunstnerne skulle man banke i bordet, man kunne også få kostumer på fra denne tif, og suppen blev ikke spist med ske man tog tallerknen og satte for munden. Og når vores ølkande var tom skulle vi råbe Heks på Engelsk så kom der en udklædt pige og fyldte kanden op. Jo det var underholdning for alle pengene, og helt sikkert en anbefaling til andre at prøve det.
William Ø Madsen

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.