Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Afslapende sejltur på Themsen, London.
Rejsetips indsendt af:
Laila Wolder
4220 Korsør
8. marts 2012

Afslapende sejltur på Themsen, London.

Efter at have besøgt Londons Tower brigde og Tower of London, trænger man til at slappe af. Dette gælder både i fødderne og hovedet.
På kajen ved tower of London tager man en båd, som sejler ud til Greenwich.
Sejlturen tager ca . 30 til 40 min. Når man kommer af går maqn lige op ad gaden og på vej op til Greenwich meantime obversatoriet vender man sig om og får den flitteste udsigt ud iover Themsen og Kadetskolen . Efter en rundtur på stedet, hvor man har set de forskellige ure og andre ting, som bruges til at observatere med, kan man sætte sig og slappe lidt af. Har man lyst kan man lade sig fotografere når man står med et ben på hver side af tidslinien ( der er ofte lidt kø, mange vil nemlig gerne have dette foto).
Når man kommer ned til byen igen kan man finde en af de små og meget hyggelie spisesteder, som der er. Der er mange forskellige nationaliter, som har et madsted - til rimmelige priser.
På vej ned til havnen igen kommer man igennem det lokale marked, her kan der købes alt og det er tilladt at prutte om prisen.
Nede ved havnen ligger den gamle engelske teclipper, som desværre var så uheldig at det brændte for nogle år siden. Man har nu sat den istand igen og ombord kan man se mange forskellige Galionsfigurer.
Så er det tid til at finde en båd tilbage til London. På sejlturen både ud og hjem bliver der fortalt hvad man sejler forbi - en meget spændende tur.
Jeg har været på den flere gange med mine børn og forskellige venner. Lige nu planlægger jeg en tur med mit ældste barnebarn i sommeren 2014. Vi glæder os begge til turen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.