Billedet er fra London

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Lounge
 • Parkering
  Parkering
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Bedford Hotel

Godt hotel i nærheden af British Museum mellem West End, Theatreland, Covent Garden og Justitspalæet
Bedford Hotel er et dejligt mellemklassehotel med rummelige værelser. Området omkring hotellet er hyggeligt og her er masser af supermarkeder og restauranter i nærheden. Du kan gå til undergrundsstationerne Russel Square og Holborn på fem minutter og de fleste af Londons seværdigheder kan også nås til fods.

Rejser du til London for at shoppe, ligger den berømte Oxford Street kun 500 meter fra Bedford Hotel. Desuden ligger det hyggelige Covent Garden, Leicester Square og Chinatown indenfor 1 km afstand.

Det lille byhotel blev renoveret i 2003, er på syv etager og råder over 183 værelser. Hotellet kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, elevatorer, den kendte Café London og en bar. Herudover er der en restaurant med en rolig have og WiFi (mod betaling). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.

Alle værelser har eget bad, tv, radio, telefon, elkedel og kaffemaskine samt buksepresse og centralvarme.

TIP: Hvis du vil prøve en klassisk britisk Afternoon Tea, kan du besøge The Wolseley på Piccadilly. Her serveres te i sølvkander og skønne scones ved siden af.

Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.