Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Billige billetter til teater / musical i London
Rejsetips indsendt af:
Tina Eriksen
Karlslunde
22. okt. 2010

Billige billetter til teater / musical i London

Hvis du gerne vil have en fantastisk teater- eller musicaloplevelse i London til en billig penge, så vent med at købe billetter til du er i byen.

Køb billetter på Leicester Square

Er du i London i nogle dage, kan du med fordel tage til Leicester Square og købe billetter til teater- og musicalforestillinger. Stå af på Underground Leicester Square og gå til højre, når du kommer ud. Her ligger "box offices" side om side, og her kan du vælge mellem et hav af spændende forestillinger til priser fra ca. £ 20 (under 200 kr.). Gå ikke glip af f.eks. "Love never dies" - fortsættelsen til klassikeren Phantom of the opera! Når du så alligevel er i området ved Leicester Square, så fortsæt på gåben op ad shoppegaden Long Acre og videre til Covent Garden, hvor du kan være heldig at opleve operasang af høj klasse gratis, mens du indtager en lækker økologisk frokost.

Kommentarer til rejsetippet om London

KØB direkte på teatret

16/08 2012 Frank Villumsen
Det er ikke anbefalelsværdigt at købe teaterbilletter på Leicester Square.
Du køber billet, de sender runner, du får de dårligste/billigste billetter til overpris.
Eksempelvis købte vi billetter til en pris á 42.50 pund. Det viste sig at det var billetter med begrænset udsyn og til 20 pund stykket, altså mere end dobbelt op.
Ja ja kald os bare naive....
Teatret var tydeligvis irriteret over "sortbørshandlen" og anbefalede at vi forsøgte at få pengene retur, det var bestemt ikke nemt men lykkedes efter en rum tid.
Vi købte derfeter direkte på teatret og fortrød bestemte ikke.

teaterrabat

13/04 2011 Mette
Ja et fint tip, men ikke nødvendigvis billigt. Det er halv pris af den oprindelige, og det kan sagtens være til de dyreste pladser. Men mere for pengene får man jo :-)

TKTS

11/11 2010 Anne-Grethe Nielsen
Når man nu alligevel er på Leicester Square, kan man ligeså godt tjekke, om der skulle være en forestilling, man har lyst til at se samme aften til ½ pris. Det kan man ved TKTS (Half Price Ticket Booth) på sydsiden af pladsen. Se http://www.officiallondontheatre.co.uk/tkts/
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/malta/steder-at-bo-paa-malta.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.