Billedet er fra London

Fakta

  • Elevator
    Elevator
  • Mødelokaler
  • Døgnåben reception
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

City Continental London Kensington

Centralt beliggende hotel i området ved Earls Court/Kensington, nær stationen, seværdigheder, butikker og restauranter i London.
Hotellet ligger i det smarte Earls Court/Kensington tæt ved undergrundsstationen Earls Court, her fra har du gode forbindelser til hele London, med de mange skønne seværdigheder, high street shopping på Oxford Street og alle de mange pubber som er et must at besøge når du er i London.

Har du prøvet en pub lunch, en Ploughman´s Lunch på en pub? Mere britisk kan det næsten ikke blive og det smager rigtig godt.

Du behøver ikke tage undergrunden for at finde restauranter og butikker. I området omkring hotellet har du mange restauranter, barer, og noget af det mes fashionable shopping du kan finde i London.

City Continental Kensington blev bygget i 1904 og er løbende blevet renoveret. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotelværelserne er af varierende størrelse, nogle har vindue til en skakt, alle har bad/brus, tv, telefon, skrivebord, te/kaffemaskine og hårtørrer.

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.