Billedet er fra London

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Vaskeriservice
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Lounge
 • Mødelokaler
 • Business Center
 • Handicapvenlige værelse
  Handicapvenlige værelse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Conrad London St. James

Luksushotel i hjertet af London, få minutters gang fra St. James Park
Vil du forkæle dig selv, skal du bo på Conrad London St. James, der ligger lige i hjertet af Westminster i en historisk bygning fra det 19. århundrede. Westminster Abbey, Big Ben og Parlamentet ligger bare 5-10 minutters gang fra hotellet og nærmeste undergrundsstation, St. James Park, ligger næsten på modsatte gadehjørne. Her bor du virkelig i smørhullet af Londons mere eksklusive del.

Der er dog ikke langt til shopping på Oxford Street og Regent Street eller de fine designbutikker i Bond Street. Har du aldrig været i Fortnum & Mason på Piccadilly, skal du prøve at gå ind. Her kan du købe alle mulige specialiteter. Vinduesdekorationerne plejer at være meget fantasifulde og hele stemningen i stuetagen med knirkende gulve er et besøg værd.

Der er mange gode restauranter og traditionelle engelske pubber i London og på Conrad London St. James er det ingen undtagelse. Her kan du både nyde klassisk Afternoon Tea, slappe af over en pint eller en drink i Blue Boar Bar eller nyde en god middag i Blue Boar Smokehouse.

Værelserne er som du kan forvente på et luksushotel i London, med alt hvad du skal bruge: Lækkert badeværelse med badekar og brus, WiFi, minibar, Nespressomaskine og de har en rimelig størrelse.

TIP: Besøg Fortnum & Mason på Piccadilly. Her i det gamle stormagasin fra 1707 kan du finde alverdens spændende specialiteter.

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.