Billedet er fra London

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Vaskeriservice
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Lounge
 • Mødelokaler
 • Business Center
 • Handicapvenlige værelse
  Handicapvenlige værelse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Conrad London St. James

Luksushotel i hjertet af London, få minutters gang fra St. James Park
Vil du forkæle dig selv, skal du bo på Conrad London St. James, der ligger lige i hjertet af Westminster i en historisk bygning fra det 19. århundrede. Westminster Abbey, Big Ben og Parlamentet ligger bare 5-10 minutters gang fra hotellet og nærmeste undergrundsstation, St. James Park, ligger næsten på modsatte gadehjørne. Her bor du virkelig i smørhullet af Londons mere eksklusive del.

Der er dog ikke langt til shopping på Oxford Street og Regent Street eller de fine designbutikker i Bond Street. Har du aldrig været i Fortnum & Mason på Piccadilly, skal du prøve at gå ind. Her kan du købe alle mulige specialiteter. Vinduesdekorationerne plejer at være meget fantasifulde og hele stemningen i stuetagen med knirkende gulve er et besøg værd.

Der er mange gode restauranter og traditionelle engelske pubber i London og på Conrad London St. James er det ingen undtagelse. Her kan du både nyde klassisk Afternoon Tea, slappe af over en pint eller en drink i Blue Boar Bar eller nyde en god middag i Blue Boar Smokehouse.

Værelserne er som du kan forvente på et luksushotel i London, med alt hvad du skal bruge: Lækkert badeværelse med badekar og brus, WiFi, minibar, Nespressomaskine og de har en rimelig størrelse.

TIP: Besøg Fortnum & Mason på Piccadilly. Her i det gamle stormagasin fra 1707 kan du finde alverdens spændende specialiteter.

Denne side er udskrevet d. 27. juni 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/tasmanien/spiky-bridge-swansea/tasmanien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.