Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Dejlige London
Rejsetips indsendt af:
Cecilie
Brønshøj
17. nov. 2009

Dejlige London

Min kæreste og jeg var en forlænget weekend i London forrig weekend. I en by af den størrelse er det svært hvor man skal begynde, og hvad der skal prioriteres på så kort tid.

Shopping & Soho - fredag

Da vi kun havde 2 hele dage valgte vi, at første dag skulle bruges på shopping, og næste på sightseeing.

Shopping turen gik til Oxford street, som er en sand drøm for shopping-glade piger, på et rimeligt budget. Gaden er fyldt med high-street shops, og har bl.a. en kæmpe Topshop på flere etager, og indeholder også kæder, som ikke findes i Danmark, som f.eks. River Island, hvor man kan få fedt tøj uden at risikere alle på ens skole har det samme :)
Derudover er der ikke langt fra Oxford str. til de lidt dyrere gader, med f.eks. Mulberry, hvis man vil udnytte den lave britiske pund.

Om aftenenen gik vi rundt i Soho for at finde et lækkert sted af spise, da området har et kæmpe udvalg af hyggelige restauranter, primært asiatisk. Kan desværre ikke anbefale et bestemt sted, da det sted vi endte IKKE var anbefalelsesværdigt. Det er et lille vietnamesisk sted, der stressede os gennem maden, med en tjener der hele tiden spurgte om vi ville have mere at drikke, om vi var færdige med at spise, og som "høfligt" bad os om at gå så snart vi havde spist, så der var plads til nye gæster.

Vi blev i Soho området, og fandt en lille bar, hvor man for 5 £ kunne se live-comedy. Det var bestemt pengene værd, og kan klart anbefales! Kan desværre ikke huske barens navn, men mener der er mange lignende steder i området.
Sightseeing & Harrods

Sightseeing & Harrods

Vi startede sightseeing ved Trafalgar square. Derfra er der ikke langt til Big Ben, hvorfra der var et par minutter videre til London Eye. vupti, 3 attraktioner uden det store besvær :)
Vi valgte at gå langs med Themsen, for at nå op til London Tower Bridge. Det var dog ret dumt - det første stykke kunne vi gå langs themsen, hvilket var ret smukt, men så blev det besværligt, og vi måtte gå lidt i zig-zag fordi man ikke kunne gå langs floden hele vejen. det tog lidt længere end planlagt.
Som must-see skulle vi selvfølgelig i Harrods, som levede op til den smule jeg havde hørt. Dyrt, exclusivt og proppet med mennesker.

Hvis man har brug for noget lækkert to-go kan jeg anbefale kæder som "Pret" og "Eat", hvor man kan få friske sandwich, wraps eller varm suppe for nogle få pund.
Ud over det har "Mark & Spencer" massere af ting til gode priser, og kan findes de fleste steder.

Da det var ret spontant vi tog afsted havde vi ikke brugt meget tid til forberedelse, eller til at bestille noget hjemmefra. Jeg tror det vil kunne betale sig at købe billet til Underground hjemmefra, da det koster 4£ one-way. Ellers kan bussen anbefales, da den kun koster 2£, og så er der noget ret fedt ved at sidde øverst i en rød dobbeltdækkerbus :D

Shopping
Indkøbscentre

Kommentarer til rejsetips om London

transport i London

19/11 2009 Per Kastrup Madsen
Vi tager til London ca. en gang årligt og har gjort den erfaring at det kan betale sig at bestille et visitors Travelcard. Det gælder både til bus og Tuben og kan fås til en eller flere Zoner og det har hurtigt tjent sig ind hvis man skal rundt i byen for at se seværdighederne.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/personlig-guide-i-new-york-ganske-gratis-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.