Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Den stemningsfyldte plads ved Covent Garden
Rejsetips indsendt af:
Allan og Helle Blach
Måløv
8. juni 2009

En oplevelse af de særlige: Covent Garden i London

Vil du beriges med engelsk kultur, overvære en lille del af den mangfoldighed, der afspejles i de mange forskellige nationaliteter, der er i London samt opleve et sprudlende liv med: gøgl, spas, musik, kunst, shopping, mad & drikke – alt på ét og samme sted, så er Covent Garden helt bestemt et besøg værd.
En af de mange hyggelige cafeer i Covent Garden
En af de mange hyggelige cafeer i Covent Garden

OPLEV, SE, HØR og MÆRK London i Covent Garden

Covent Garden i London er en større plads beliggende ved det royale opera hus og London’s transport museum. Man kan komme dertil med en af de berømte lokale røde dobbeltdækker busser eller med undergrunden via picadelly line.

I Covent Garden finder du i en større hall et spændende marked fyldt med mange forskellige boder med lidt til enhver smag, såsom: håndlavet kunst, antikviteter, smykker, billeder, beklædning osv. Det er billigt, og det er muligt at gøre et godt køb hos en af de lokale. Markedet udgør en stor del af Covent Garden, men bestemt ikke alt, idét der ligger flere caféer og boder med salg af mad & drikke i stue- og kælderplan som omkranses af små butikker side om side med alt fra souvenirs til parfumeri. Rundt omkring og midt i det hele bliver der: optrådt, underholdt og gøglet til den store guldmedalje. Det kan simpelthen ikke beskrives, men skal opleves. Alt lige fra levende musik, til optræden på et-hjulet cykel, tryllekunst, knivkasterri osv. bliver du beriget med.

På den store udendørs plads er der mulighed for, at nyde stemningen over en frokost, en iskold øl eller måske en kop mokka ved en af fortorvscafeerne. Det kan også være at du bare har lyst til at nyde solens stråler fra en siddeplads på kantstenen eller trapperne, hvor andre også har slået sig ned – unge som gamle, glade, snakkende, smilende og travle turister. Ja her dufter af liv og glæde.

Hvis du ikke har fået din shopping lyst styret i Covent Garden, ligger blot et stenkast væk, flere gå-gader med alt fra mærkevare-forretninger til små lokale butikker med kunstværker. Det er bestemt værd at gå efter hvis du ønsker at shoppe til fordelagtige priser. Prismæssigt er niveauet lavere end det, du finder på Oxford Street og Regent Street.

Afsæt minimum en eller flere timer til besøget i Covent Garden. Du bliver simpelthen opslugt af den fantastiske stemning:-)

Læs mere her

Shopping
Madoplevelser, Markeder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sri-lanka/club-bentota-bentota.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.