Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Rejsetips af samme forfatter

Et godt sted at spise i London
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Et godt sted at spise i London

Har du mod på at prøve et super godt spisested, hvor du får 3 oplevelser på en gang, så prøv The Guinea Grill.

Atmosfære så det basker, herlig betjening og pragtfuld mad

Jeg synes ofte det er som "et spil i lotteriet" at finde et godt sted at spise, der kan give dig en totaloplevelse. Jeg var sammen med nogle kollegaer i London og vi havde fået anbefalet The Guinea Grill. Det blev en rigtig god oplevelse.

Atmosfære, tjenere med humor og lækker mad
Restauranten er en del af den helt igennem klassiske engelsk pub af samme navn med masser af karakter. Atmosfæren er unik med utallige billeder på væggene, mørke træpaneler og alt hvad der ellers høre hjemme. Tjenerne er med til at sætte deres præg på restauranten. Betjeningen er personlig, med masser af varme og ikke mindst humor. Spisekortet er klassisk britisk med fokus på store solide steaks i alle afskygninger. De er også stolte af deres kidney pies, som har vundet flere nationale mesterskaber.

Vi bestilte et bredt udvalg af deres forretter, steaks til hovedret, hvorefter der faktisk ikke var plads til desserten. Alt var virkeligt godt tilberedt og kødet kan jeg simpelthen ikke huske at have smagt bedre. Super mørt og tilberedt præcist som jeg ønskedet det.

Restauranten har gennem tiderne fået besøg af mange kendte og blevet nævnt i flere aviser og restaurant-guider, som roser stedet til skyerne.

Restauranten ligger på:
30 Bruton Place,
London

www.theguinea.co.uk/

Den kan være lidt svær at finde, da den ligger ned af en labyrint af små hyggelige gader, men med lidt tålmodighed, så finder du den. Undergroundstationerne Bond Street og Oxford Circus ligger ca. 500 meter derfra.

Kommentarer til rejsetips om London

The Guinea Grill - rigtig god oplevelse

12/04 2011 Irene
Vi tog ovenstående anbefaling og fandt vejen til denne hyggelige restaurant på vores første aften i London. Bare gåturen fra Oxford Circus til restauranten var en fin oplevelse - fint område med super flotte og eksklusive butikker.
(min mand var særligt imponeret over en Bentley forhandler mellem alle tøjbutikkerne ;-))
Vi nåede at blive lidt bekymret for om vi var på vej mod en restaurant som ligesom sine omgivelser havde tårnhøje priser, men dette var ikke tilfældet. Prisniveauet ligger så de fleste kan være med - og maden er rigtig god!

Thumbs up!

21/08 2008 Mette Wold
Der har jeg også spist en fortræffelig middag. Det er rigtigt at den er svær at finde, men det er tålmodigheden værd.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.