Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Få de bedste oplevelser i London
Rejsetips indsendt af:
Robina
københavn, Valby
22. maj 2009

Få de bedste oplevelser i London

Mit rejsetip handler om mit 5 dages ophold i London, hvor jeg har oplevet de kendte seværdigheder i den kendte storby, shopping og luxus liv.

Ferien startede i Heathrow airport

Vi var netop landet i Heathrow airport, jeg havde set meget frem til at komme til London, så her var jeg endelig. Vi tog toget til vores hotel som vi havde booket over nettet nogle uger i forvejen. Hotellet var meget tilfredsstillende, dejligt værelse med alt hvad man behøver samtidig var der god service og så var det også billigt i forhold til at det lå i centrum.

Vi smed hurtig kufferterne og begav os ud på at udforske nærområdet samt spisestederne, for vi var mega sultne. Til vores overraskelse var der utallige resaturanter at vælge mellem, alt afhængig af hvad man er til. Vi gik en på en mellem fin restaurant og fik os en lækker måltid til ingen penge (samlignet med DK).

Vi brugte de næste par dage på siteseen og shopping, begge dele var oplevelsesrigt. Man kunne købe ALT hvad angår mærkevare og andre luksus varer. London er kendt for at være forud i mode og stil så det er bare stedet hvis man skal gøre et kup, da der ofte er masser af gode tilbud. Så vi slog os ned i de forskellige butikker og fik shoppet en del ting som jeg forsat er glad for.

Det var sommer og super godt vejr eftersom sommeren er hurtigere ude i London i forhold til Danmark, fik vi meget ud af vores siteseen, Big Ben, Towerbridge, London Eye ect. Det var virkelig fedt.

Det jeg fandt ud af efter at have været i London at derhen skal jeg HELT sikkert igen meget snart fordi det er den fedeste storby hvad angår mennesker, shopping, siteseen og mad :-).
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/faa-de-bedste-oplevelser-i-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.