Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Første visit i London
Rejsetips indsendt af:
Karina
Holte
1. maj 2011

Første visit i London

London emmer af kultur og historie og det er en dejlig oplevelse at tage sine teenager børn med til byen. Der er en helt speciel energi og befolkningen er hensynsfulde og meget venlige.
Ved første besøg i London har vi nydt meget at tage ”London Original Tour” som gælder i 24 timer. Vi køber billetter i Informationen ved ”Underground station” i Lufthavnen samtidig med Oyster Card som er til tog/bus. Et kort som kan tankes op på stationerne. Smart system og let at bruge. (PS det er muligt at få refunderet resten af Oyster Card , når man er på vej hjem, men det tager lang tid.)

Starttidspunktet med ”London Original Tour” begynder først år du træder op i bussen. Vi er steget på bussen (rød rute) om eftermiddagen og kørt 1 -1,5 time. Denne tur giver en rigtig fin fornemmelse af de store berømte attraktioner og seværdigheder. Du får gratis ”hørebøffer” til guidespeak. Det er muligt at hoppe på og af bussen men det er bare skønt at sætte sig til rette og nyde London. Næste dag er det stadig muligt at køre på 5 andre busruter og inkluderet i prisen kan du også komme på en 1 eller 3 timers sejlads på Themsen. Der er også forskellige ”free walking tours” mv.

Vi kan anbefale, at det er en god ide at starte sin tur om eftermiddagen og fortsætte sin sightseeing næste dag, for så kan man rumme alle indtrykkene, er frisk næste dag og når rigtig meget. Det er alle pengene værd.

Kommentarer til rejsetippet om London

Første visit i London

07/06 2011 Karina
Hej Sabrina

Jeg har lige fundet billetterne frem, men der står desværre ikke beløb på dem. Så det bliver fra hukommelsen, og mener vi betalte 89 pund (3 voksne + 1 barn).

koster det??

06/06 2011 sabrina
jeg er meget interesseret i hvad du gav for ”London Original Tour” ??? :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.