Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Rejsetips af samme forfatter

  • Oplev Østrigs natur indefra

    (Bedømt af 5 personer)
    09.10.12: Anne Bache Andersen
    I forbindelse med en vidunderlig sensommer rejse til de Østrigske Alper, fik jeg mulighed for at opleve Østrig indefra – på E-Bike
    Se hele rejsetippet
Vis kort

Food for foodies og Jamie fans

Anne Bache Andersen

Madører og andre fødevarenørder på farten i London bør helt bestemt sætte tid af til at besøge Borough Market under London Bridge Station. I lyet af jernbanen åbenbarer der sig et mekka af mad, mad og mad.

Vidunderlige råvarer og færdige produkter fra både lokale og udenlandske producenter. Her er både økologiske og konventionelle varer med den gode kvalitet til fælles, og er I heldige, møder I Jamie Oliver på indkøbstur. Køber I mere end I kan bære rundt på, er det muligt at leje et lille køleskab for 5 GBP, hvor varerene kan holde sig, mens I handler videre. Markedet er åbent onsdag-lørdag med skiftende åbningstider, se hjemmesiden for detaljer.

Tip i tippet

Prøv et par friskhøstede østers lige ud af tønden lørdag morgen hos Richard Haward's Oysters ved Stoney Street. Sundt og godt!

Periode

Hele året.

http://boroughmarket.org.uk/

Nærmeste lufthavn

London Heathrow, London City

Hoteller i nærheden

London Bridge Hotel

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.