Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Gå uden om køen i Madame Tussauds
Rejsetips indsendt af:
Astrid
Hvidovre
17. juli 2010

Gå uden om køen i Madame Tussauds

Videoen til dig, der vil opleve det ikke-turistede London;-)!Book dine billetter til Madame Tussauds online i forvejen på nettet og spring uden om køen!

Kommentarer til rejsetips om London

kom tidligt på morgenen

21/10 2010 Stine
det er et rigtigt godt råd at købe billet hjemmefra men det skal også lige nævnes at det er en god ide at komme lige når de åbner for der kan også godt være meget lang kø for at komme ind. altså flere timers kø for at købe billet og derefter lang kø for overhovedet at komme ind.

Der findes en anden vej uden om køen!

31/08 2010 Finn Jensen
Da jeg og familien, for nogle år siden, var i London og ville besøge Madame Tussauds, stod vi over for en enorm kø = rigtig lang ventetid. Ved et tilfælde, opdagede jeg, at der i sidegaden, var en indgang til Planetariet. Det blev min og familiens redning, for her var der ingen kø og her kunne vi købe billet til både Panetariet og Madame Tussauds. Efter at have nydt forestillingen i Planetariet kunne vi, via en bagindgang, gå direkte ind i Madame Tussauds vokskabinet. Efter et par timers oplevelser, kom vi atter ud på gaden og kunne se, at dem vi tidligere havde stået i kø med, stadig stod og ventede på at komme ind, så det er vel forståeligt, at vi havde de helt store smil på, da vi forlod Madame Tussauds og gik forbi køen. De bedste feriehilsner Finn Jensen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.