Billedet er fra London

Fakta

  • Vaskeriservice
  • Mad- og drikke automat
  • Dragerservice

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Grand Plaza Serviced Apartments

Stort lejlighedshotel nær Hyde Park - perfekt for dig, der rejser med børn eller bare vil have muligheden for selv at lave lidt mad
Grand Plaza Serviced Apartments er et af de få lejlighedshoteller i London. Det ligger rigtig godt, tæt ved både undergrundsstationer og busser, så du kommer meget let rundt i hele London. Du har heller ikke langt til Notting Hill - en lille gåtur og du er i det hyggelige område, som er kendt fra filmen af samme navn samt markedet, der afholdes lørdag på Portobello Road. Her finder du mange hyggelige restauranter og sjove butikker.

Lejlighedshotellet har døgnåben reception og elevatorer. Alle lejlighederne har badeværelse og et lille køkken med køleskab, ovn og kogeplader, så du kan lave enkle måltider. Derudover er der gratis WiFi, TV og safeboks. I studielejlighederne er der kombineret stue/soveværelse. De øvrige lejligheder har separat soveværelse samt opholdsrum - nogle med sovesofa.

Depositum ved ankomst: 200,- £ (kreditkort)

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/san-francisco/en-diner-med-atmosfaere-i-san-francisco.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.