Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Gratis frokostkoncert i Royal Albert Hall - Café Consort.
Rejsetips indsendt af:
Bente Dalsgaard
Skive
15. april 2010

Gratis frokostkoncert i Royal Albert Hall - Café Consort.

Royal Albert Hall koncert med et ungt bluesband, der spillede kendte og mindre kendte 60-er soul og bluesmusik og i tilgift tips fra en af gæsterne om et mindre kendt museum...

Skøn blues- og soulmusik og en fantastisk stemning

De gratis oplevelser er ofte de sjoveste, og da vi for nylig var i London, var vi til frokostkoncert i Royal Albert Hall. Koncerten var gratis, frokosten skulle vi naturligvis betale for. Det var fredag kl. 12 - 13.30, der skulle ikke bestilles billetter, vi gik bare lige ind fra gaden, ligesom alle de andre! Kom i god tid, der var mange, der havde fået samme ide. Da vi var der, var det sangerinden Beth Parker and the Black Cat Bones, der underholdt med klassiske og mindre kendte numre fra 60-ernes soul og blues repertoire. Stemningen var helt i top, og der var også nogle, der rejste sig op og dansede til nogle af numrene. Vi faldt i snak med en engelsk dame ved nabobordet, og fik som en sidegevinst adressen på et lille - meget specielt museum i London, som var damens yndlingsmuseum, hvor der var rigtig meget at se. Det var Sir John Soanes Museum i Holborn, også det var gratis, men kom tidligt, det åbner kl. 10, og da vi forlod museet kl. ca. 12., var der lang kø på fortovet.
Vi har været i London mange gange, men finder hver gang noget, vi ikke har set tidligere... det gjorde vi så også denne gang.
Se mere på www. royalalberthall.com
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/kreta-next-stop-afrika.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.