Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Jeg bliver aldrig færdig med London
Rejsetips indsendt af:
Maj-Britt Luplau
Frederikssund
11. marts 2012

Jeg bliver aldrig færdig med London

Jeg har været i London adskillelige gange og har sågar arbejde i London i 6 mdr for nogle år tilbage.
Så man skulle tro, at man snart havde set alt - men det passer slet ikke - det er jo en by i stadig forvandling og der er et kæmpe udbud og sådan ca.
hvert andet år må jeg bare tilbage til London. Nedenfor er der en liste af både kendte og mindre kendte forslag, som vi har haft stor glæde af:

En London City walk er altid på programmet, steder bliver lidt mere levende når man høre historien og anekdoterne om stedet check det ud på nettet der er mange at vælge imellem.

Hvis du er i London på mandag til torsdag kan du med stor rabat købe dinner/theatre billetter, hvor du kombinere lidt at spise med f.eks. en musical. Vi har prøvet det flere gange og du får typisk maden gratis. Du kan google det eller finde henvisninger på visitlondon.com

Er du i byen fredag/lørdag, så tag en tur for Borroughs market ved London bridge, det gamle fødevaremarked med alskens dejlige sager at spise og drikker og der er en dejlig stemning. Monmouth kaffekompagni, som er på markedet og en cafe ved siden af sælger super god kaffe værd at tage med hjem.

Skal der ske lidt om aftenen har vi flere gange været til koncert i Royal Albert Hall. Check på nettet eller tilmeld dig deres nyhedsbrev eller book billetter via Ticketmaster - det er så stemningsfuldt og sidst sad vi i boxene til venstre for scenen det var ikke så dyrt og lidt lækkert med egen box.

Endelig kan jeg anbefale en sejltur med de smalle longboats fra Little Venice til Camden Lock, tag en tur hvor du får hele historien om det gamle London og hør om hvorfor du ser så mange tilmurede vinduer på vejen - man betalt nemlig skat af hvor mange vinduer man havde i gamle dage.

Skal det være gratis kan jeg anbefale en tur på Sir Soanes museum i Holborn - check adressen ud på nettet. Se Sir Soanes hjem, hans samling af alt muligt og hans spændende hjem, hvor han som arkitekt har forsøgt sig med mange forskellige former for ovenlysvinduer. En lidt anderledes oplevelse i det centrale del af London.

Sidst men ikke mindst så check ud på nettet hvor du spiser godt og til en god pris. Der findes forskellige hjemmesider på nettet book-a-table eller restaurant guides, hvor du kan se hvilke tilbud der kører. Du kan vælge fra bydel, pris eller køkken og det kan være godt at have forberedt lidt, så man er beredt, så det passer til de områder man vil man vil besøge på sin London tur. Vi har spist super gourmetfrokost i januar i Chelsea området for 150 kr. pr snude men også fransk bistromenu eller super kvalitet kinesist for under 200 kr. Man får virkeligt god kvalitet for pengene flere steder og slipper for at spise dyrt og dårligt, som der også findes masser af i London, hvis man bare dropper ind, hvor man nu kommer forbi.

God fornøjelse og lur mig om ikke jeg snart skal til London igen, det er jo snart 1,5 år siden sidst.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.