Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Rejsetips indsendt af:
Camilla Christensen
København
11. aug. 2009

Kulturelle oplevelser i London?

– Tag på Sketch, Saatchi Gallery og Spitalfields marked - Du kan nå det hele på én weekend. Jeg havde en fantastisk weekend i London med min veninde. Her kommer en kort beskrivelse af de kulturelle oplevelser vi havde og som jeg varmt kan anbefale til andre.

Moderne samtidskunst på The Saatchi Gallery

Hvis du er til moderne kunst, kan det anbefales at tage på et af verdens største gallerier for moderne samtidskunst – The Saatchi Gallery. De udstiller den nyeste moderne kunst fra den internationale kunstscene. Da jeg var der, så jeg en fremragende udstilling om den nye kunst fra den kinesiske kunstscene. Galleriet er en oplevelse i sig selv og så er der også fri entre! Saatchi Gallery har en rigtig god hjemmeside, hvor man kan læse og se videoklip fra tidligere og fremtidige udstillinger.
Når man er i London skal man på marked

Når man er i London skal man på marked

At være på marked i London er en oplevelse i sig selv. Jeg kan anbefale at tage på Spitalfields marked i Londons East End. Tag undergrunden til Liverpool st. og gå ud på Liverpool street hvor der vil være skilte, der viser vej til markedet. Spitalfields marked har et fantastisk udvalg af madvarer og ikke mindst boder, hvor man bl.a. kan finde tøj og design, der ikke sælges i butikker, så der er stor mulighed for at finde en personlig gave, hvis det er det, man er på udkig efter. Når man befinder sig i Londons East End vil jeg også anbefale at tage til gaden Brick Lane, hvor der findes restauranter, supermarkeder og trendy cafeer. Der er også mulighed for at købe billig te og krydderier hos de lokale butikker. Når man befinder sig i Londons East End skal man gå rundt og opleve atmosfæren. Bydelen er både rå og charmerende på én gang.
Shoppingmulighederne i London er uanede men…

Shoppingmulighederne i London er uanede men…

Marylbone High Street er fantastisk at shoppe i, hvis man vil undgå kædebutikkerne, som man finder side om side på Oxford Street. Marylbone High Street oser af luksuriøse butikker med specialvarer i bedste kvalitet.

Afternoon Tea

Hvis du ønsker en unik oplevelse over en kop afternoon tea kan jeg anbefale at tage på Sketch. Indretningen er en oplevelse i sig selv. Toiletter udformet som æggeskaller, rensdyrhoveder placeret på væggene, lysbilleder der bliver vist på væggene mv. Tag ind i salonen og bestil en engelsk kop te, en sorbet eller delikate kager i alverdens pastelfarver. Sketch ligger på Cunduit Street 9. Det er tæt på Oxford Circus station.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.