Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Little Venice - London fra den mest romantiske side
Rejsetips indsendt af:
Anna mihaere
vejle
14. april 2011

Little Venice - London fra den mest romantiske side

Ikke mange har Maida Vale med på programmet når weekendrejsen går til London - og det er en skam- faktisk kunne man sagtens ose rundt en hel weekend bare i denne lille del af London kun et par stop med undergrunden fra oxford circus! Bydelen er med sine smukke kanaler, hyggelige små parker og kridhvide victorianske huse et oplagt sted at bruge eksempelvis en søndag morgen.
Tjek ind på The collonade Hotel lige ved warrick ave. st Et skønt og meget meget hyggeligt hotel i bedste engelske stil. Hotel katten nusser rundt i receptionen og byder velkommen og værelserne er med himmelseng.

Start dagen med morgen mad på Raouls på Cifton Road- en skøn cafe der serverer full english breakfast, omeletter, muffins og kager - alt sammen tilberedt med de skønneste italienske æg - uummm. Lige på den anden side af gaden ligger Raouls delicatesser- et sandt eventyr for den madglade- hvor men kan samle lidt godt op i en fart hvis man ikke har tid og lyst til at indtage morgenmaden siddende.

Hvis solen skinner så smut en tur langs kanalerne og nyd synet af de - til tider spektakulære - engelske husbåde - dette er virkelig Londons svar på Venedig.

Er du have interesseret er et besøg i Clifton Nurseries - her er alt hvad hjertet begærer af engelske havehygge og midt i det hele en skøn lille cafe med skønne hjemmelavede sager.
Fra Brownings pool ved kanalen for enden af Clifton gardens kan man tage en kanalbåd ad de gamle kanaler fra Maida Vale forbi London Zoo og hele vejen til Camden Lock Market - en dejlig og hyggelig måde at opleve en anden side af London på.

Ganske tæt på The collonade Hotel ligger The Warrington. En skøn gammel engelsk pub - og vist et gammelt bordel??? I dag er der stadig en dejlig pub i underetagen (den har lagt kulisse til adskillelige film produktioner) og første salenb huser en af mesterkokken Gordon Ramseys restaurenter.

Kan ikke anbefale denne bydel nok - har man været i london et par gange før og trænger man til at krybe lidt mere under huden på denne skønne by er Maida Vale et dejligt bud.

(Billede indsat af FDM travel)

Kommentarer til rejsetippet om London

Oase

05/07 2011 Lene H Nielsen
Er selv netop kommet hjem fra London, hvor vi tog sejlturen fra Little Venice til Campden. Fantastisk sejltur, det var fantastisk at opleve hvor en ro, der er, når man kommer en lille smule væk fra det hele. Tror det var det bedste, vi oplevede i London. Kan kun anbefales. Næste gang vil jeg prøve at opleve lidt af det, du skriver om
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.