Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

London - 2 for 1 på attraktioner og gratis wi fi
Rejsetips indsendt af:
Louise Lundstrøm
København
20. juli 2011

London - 2 for 1 på attraktioner og gratis wi fi

Ofte er der brochure over alt - især omkring hovedattraktionerne, og det er svært at overskue, hvilke der er brugbare, og hvilke der bare fylder i tasken.
Den der hedder 2FOR1 er meget brugbar - hvis du vel at mærke har gemt din togbillet fra lufthavnen til centrum (fx Stansted-Lverpool Street). Det ved man jo ikke, før man står og skal til at købe billetter. Men medbring din togbillet, så for du 2 for 1 :-)

Så er det værd at benytte sig af de cafeer samt fx McDonalds, som tilbyder gratis WiFi i stedet for at betale i dyre domme på hotellet eller en usel internet cafe. Her kan du også nyde en kop kaffe eller sodavand, mens du sidder ved din egen computer eller smartphone :)

Der er så mange ting, der skal opleves i London. Jeg har nu været der 3 gange, og har endnu ikke set alle de ting, jeg vil. Har både oplevet byen om sommeren og om vinteren til jul. Begge årstider er fantastiske! God fornøjelse til jer alle!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/europa/sommerferie/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.