Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

London - den perfekte storby
Rejsetips indsendt af:
Heidi Vinther Pedersen
København S
9. marts 2012

London - den perfekte storby

London er den perfekte storby! Intet mindre! Byen kan bruges til stort set alt; fra fodboldferie med drengene, hvor man kan "udfordre" de mange hyggelige pubber der findes over alt, eller evt. til en romantisk tur med kæresten, hvor der kan kysses hele turen rundt i London Eye, eller holdes i hånd, mens man slentre gennem "Buckingham Palace Gardens" - eller hvad med en tøsetur, hvor Oxford Streets butikker bliver støvsuget, eller forskellige berømtheder og kendte bliver betragtet på "Madame Toussand"?
Lige meget om det er 1. 2. eller 3. nævnte "tema" - kan jeg anbefale området SoHo lige nordvest for Piccadilly Circus. Her får du shopping, i forskellige afskygninger, fantastiske små hyggelige pubber og barer på næsten hvert gadehjørne, en masse liv og stemning på Carnaby Street - virkelig et MUST når man er i London. Den autentiske stemning i området er ubeskriveligt fantastisk!

Når man er ”færdig” med at betragte den del af London (selvom man vist aldrig bliver helt færdig), og aftenen er ved at falde på – maven skriger efter mad og fødderne orker næsten ikke mere, kan man tage ”underground”, som i øvrigt er fantastisk nemt og overskueligt at bruge, fra Oxford Circus til Victoria station. Ca. 3-4 minutters gang fra stationen ligger der en Brasiliansk Restaurant, ”Rodizio Preto”. De har en KÆMPE, virkelig delikat salatbar, hvor du kan spise hvad du vil og kan. Samtid med det, bliver du udstyret med et lille firkantet papkort, som er grønt på den ene side og rødt på den anden. Papkortet ligger synligt ved siden af din tallerken, og når den grønne side vender opad, betyder det at du er sulten, og gerne vil have kød! Og det får du så… Så snart at de mange tjenere spotter et grønt kort, kommer de spænende, gerne i flok. Disse tjenere er alle udstyret med et kæmpe spyd, hvorpå der sidder det lækreste kød. Og man kan få ALT, svinekød, oksekød, kalv, lam, kylling. Du peger blot på den tjener, som har det, i dine øjne, lækreste kødspyd, og så vil han på mere eller mindre elegant måde udskære kødet ved din plads. Når du så synes du har fået nok, vender du kortet, så den røde side vender opad. Så længe kortet er rødt, får du lov at spise og nyde i fred (selvom det er svært ikke at betragte og more sig over, både tjenerne og de andre gæster). Melder sulten sig igen, vender du blot den grønne side opad, og så er der kød!! Alt dette kan selvfølgelig nydes med en kold special øl – virkelig en god og sjov spise oplevelse.

En anden ting der absolut kan bære en fremhævning, er området omkring Tower of London og Tower Bridge. Det er virkelig fantastisk og smukt. Især for folk med interesse for historie, er området helt ideelt. Ønsker du blot en sjov og kulturel oplevelse, kan det bestemt anbefales, at få en guidet tur i Tower Bridge. Man får lov til at se nogle af ”kontrolrummene”, og høre historien om da broen blev bygget, og ikke mindst hvordan teknikken bag broen og dens åbne/lukke mekaniske fungerer, man kan betragte udsigten over Themsen og finansdistriktet fra broens øvre lukkede gangbroer, og man kan sågar komme ned under broen, hvor de gamle motorer og værktøjer stadig eksisterer. En sjov og imponerende oplevelse. Efter dette kan det anbefales at finde et af krigsmuseerne. Der er flere forskellige at vælge imellem, bl.a. kan man komme opbord på et gammelt krigsskib, eller man kan tage ind og se ”Churchill’s Britain At War” museum, som kun ligger få minutters gang fra Tower Bridge. Her kan man få et indblik i den skræmmende historie om krigen og dens begyndelse. En gribende historie, om virkeligheden som den var engang.

Tag derefter en gåtur gennem finansdistriktet, og se kontrasten mellem det smukke gamle London og det nye supermoderne hitech London. En stor og imponerende kontrast, som byen bærer med stil og stolthed.
London er virkelig den perfekte storby. Her kan du slentre og slappe af, mens du kigger på bygninger og ny og gammel arkitektur. Du kan tage en løbetur i Hydepark eller sætte dig med en stor velskænket ”draught” beer og nyde en ”fish ’n chips” på en hyggelig autentisk pub, du kan køre byen tyndt med ”Underground” og forsøge at nå at se alle museerne omkring Piccadilly Circus, eller gøre dit kreditkort rødglødende i et stort shopping center, eller måske bare sidde stille og nyde det milde vejr, evt. med en is, midt på Trafalgar Square!

Kommentarer til rejsetippet om London

Oplevelsesby

14/03 2012 Anne-Mette Schmidt
London er en by med masser af muligheder for både musseumsfolket, loppemarkeder, indkøb og så må man ikke glemme Sct. Pauls Katedralen, med sangkoret og det hviskende gallaeri. Så hvis man er til oplevelser og gerne vil opleve det hele på en tur, skal man min. afsætte 10 dage, hvis der også skal være tid til afslapning ind imellem.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/rhodos-en-perle-i-det-graeske-oehav-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.