Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

London - En rolig formiddag på kanalen.
Rejsetips indsendt af:
Køge
21. juni 2012

London - En rolig formiddag på kanalen.

London er efter min mening en fantastisk by, og jeg har efterhånden besøgt den adskillige gange både privat, men også som guide for elever fra den lokale ungdomsskole.
En af de ting jeg nyder mest i den hekstiske storby, er at finde de små oaser, som bringer lidt fred og idyl ind i den ellers så travle by. Her tænker jeg specielt på en sejltur på kanalen fra Little Venice til Camden Lock. Jeg oftest taget turen søndag formiddag, for så at ende midt på Camden Market med farverige madboder og tingel tangel forretninger. Turen tager ca. 50 min og hvis man er mere til Zoo end marked, har man mulighed for at stige ved London Zoo istedet.

Båden man sejler i ligger rimelig lavt i vandet og sejler så stille og roligt at ingen burde have problemer med søsyge. Udover at sejle gennem Zoologisk have, sejler man også igennem Regents Park området med store flotte villaer med have ned til kanalen.
Et view over en lille del af Camden Market og de mange madboder
Et view over en lille del af Camden Market og de mange madboder

Camden Market - Colourful Coloni

Efter en stille tur på kanal ankommer man, som nævnt, midt i Camden Market.

Når man træder ud af båden bliver næsen mødt af krydrede dufte fra fjerne eksotiske steder blandet med friture os og friske smoothies. Jeg har ikke været noget andet sted i verden, hvor man kunne prøve så mange forskellige nationaliters mad på én gang. Polsk, afrikansk, kinesisk, thai, italiensk, tyrkisk, mexikansk, peruviansk og jeg kunne blive ved.

Udover de mange forskelligartede kolonariske oplevelser er Camden Town med de mange markeder et vidunderligt studie i forskellige mennesker. Camden er i den grad en særegen koloni med farverige mennesker der har taget begrebet "personlig stil" til et helt andet niveau end den gængse London'er.

Boderne på markederne byder på lige så forskelligeartede ting som resten af bydelen. Personligt kommer jeg der ikke så meget for de ting man kan købe, men mere for at opleve specielle stemning stedet emmer af.

Så har du endnu ikke været en tur forbi Camden kan jeg klart anbefale at lægge vejen forbi næste gang du er i London.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.