Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Rejsetips af samme forfatter

London - Escape and relax
Rejsetips indsendt af:
Kim
Høje-Taastrup
20. april 2011

London - Escape and relax

London er en livlig, spændende og travl by. Det meste af tiden går på at vandre rundt og nyde de storslåede bygninger og alle de mange seværdigheder og ikke mindst alle de fantastiske butikker og Musicals de forskellige gader tilbyder.
Sammen med den gode stemning og de mange mennesker, er der tidspunkter, hvor vi alle ønsker at flygte fra stress og jag.

Mit tip er fem steder, hvor man kan tage til når man behøver et øjeblik for at få fred og ro, samle tankerne og opleve London fra en anden vinkel.
Greenwich Park

Greenwich Park

En oase i udkanten af byen. Parken har en imponerende udsigt over National Maritime Museum og har storslået udsigt over Themsen. Som kombination for den fred og ro parken tilbyder, er det også hjemstedet for Royal Observatory museum.
Et must for enhver familie, da børnene helt sikkert vil lege og gå på opdagelse rundt omkring bygningen og i parken.

St. James’ Park

St. James’ Park

Måske er der ikke noget bedre sted at opleve den store kontrast mellem London city og roen i en park end her.
St. James’ Park & The Green Park er beliggende øst for Buckingham Palace, og man glemmer hurtigt at de travle veje kun er nogle meter væk. Parkerne kan varmt anbefales, hvis man samtidig skal opleve Buckingham Palace eller bare vil slappe af og nyde de grønne arealer.
Brompton Cemetery

Brompton Cemetery

Brompton Cemetery i Chelsea åbnede i 1837 og siden da er omkring 200.000 mennesker blevet begravet i kirkegården. Inkluderet i disse tal er der berømte mennesker og krigshelte og normale soldater fra mange krige. Forskellige spillefilm er også blevet optaget her bland andet Eastern Promises med vores egen Viggo Mortensen i hovedrollen og Finding Neverland med Johnny Depp. Et besøg værd da det er et smukt og samtidig et dramatisk sted.
St Martin-in-the-Fields

St Martin-in-the-Fields

Beliggende i hjertet af det kaos, der er Trafalgar Square.
St. Martin-in-the-Fields er en af Londons mest elskede kirker. Kirken tilstræber at have en åben dør-politik, Hvilket ikke kun gør det til et fristed for tro men også et fristed fra den hektiske verden udenfor. Valget ligger til en selv når man først er inden for. Vi valgte at nyde et spændene måltid mad i restauranten men man kan også opleve en koncert med klassisk musik om aftenen, gennemse galleriet eller blot sidde i fred og ro.

Somerset House

Somerset House

Er beliggende tæt ved Waterloo Bridge og Themsen. Det vigtigste element i denne smukke bygning må være gårdspladsen. Rejsende i alle aldre vil finde det en fornøjelse at tilbringe tid her. I løbet af sommermånederne kan man opleve de orkestrerede vandstråler der skyder op fra granit fliserne. Om aftenen vil springvandet som oplyses skabe endnu smukkere omgivelser. I vintermånederne er springvand erstattet af en udendørs skøjtebane. Hvis man er heldig kan man også opleve nogle små unikke open air koncerter om sommeren.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/british-columbia/et-oerkenomraade-i-canada-nkmip.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.