Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

London - Køb et Oyster-kort, og se hele London fra første sal
Rejsetips indsendt af:
Jan Kristoffersen
Århus
27. maj 2011

London - Køb et Oyster-kort, og se hele London fra første sal

London er kæmpestor og der er mange steder der skal ses og opleves. Køb et Oyster-kort og tank det op med blot 4 pund, så kan du køre ubegrænset rundt i byen en hel dag, og stå af på næsten alle hjørner, tæt ved monumenter, pladser, shopping, museer, markets, pubs og hvad man ellers kan se i byen.
Køb samtidig et bykort med oversigt over busruterne i city, så du let kan se, hvordan du kommer fra den ene seværdighed til den anden.

Mange af Londonbusserne er 2-dækkere, og udsigten fra forreste sæde på 1. sal - lige over chaufføren - er en oplevelse og en fantastisk måde at se byen på, og samtidig komme fra sted til sted, uden at gå benene i laser. Et meget bedre transportmiddel for turister, end undergrundsbanen.

Kommentarer til rejsetippet om London

Travelcard - oystercard

29/06 2011 Dorthe
Jeg ved at vi herhjemme fra nu får at vide at "Travlecard" ikke kan købes i London mere, men det PASSER IKKE. Det er den billigste måde at se london på og kan også bruges i undergrunden. Køber man zone 1-2 er man dækket godt ind til at se hele centrum af London.Bare spørg efter dem i billetsalget på undergrundstationerne. Jeg køber gerne 1 dags kort men de findes også til flere dage.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 26. maj 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.