Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

London - Køb et Oyster-kort, og se hele London fra første sal
Rejsetips indsendt af:
Jan Kristoffersen
Århus
27. maj 2011

London - Køb et Oyster-kort, og se hele London fra første sal

London er kæmpestor og der er mange steder der skal ses og opleves. Køb et Oyster-kort og tank det op med blot 4 pund, så kan du køre ubegrænset rundt i byen en hel dag, og stå af på næsten alle hjørner, tæt ved monumenter, pladser, shopping, museer, markets, pubs og hvad man ellers kan se i byen.
Køb samtidig et bykort med oversigt over busruterne i city, så du let kan se, hvordan du kommer fra den ene seværdighed til den anden.

Mange af Londonbusserne er 2-dækkere, og udsigten fra forreste sæde på 1. sal - lige over chaufføren - er en oplevelse og en fantastisk måde at se byen på, og samtidig komme fra sted til sted, uden at gå benene i laser. Et meget bedre transportmiddel for turister, end undergrundsbanen.

Kommentarer til rejsetippet om London

Travelcard - oystercard

29/06 2011 Dorthe
Jeg ved at vi herhjemme fra nu får at vide at "Travlecard" ikke kan købes i London mere, men det PASSER IKKE. Det er den billigste måde at se london på og kan også bruges i undergrunden. Køber man zone 1-2 er man dækket godt ind til at se hele centrum af London.Bare spørg efter dem i billetsalget på undergrundstationerne. Jeg køber gerne 1 dags kort men de findes også til flere dage.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/les-terres.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.