Billedet er fra London

Fakta

  • Room service
    Room service
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

Læs mere om

London Marriott Hotel Marble Arch

Flot hotel, perfekt beliggenhed ved Marble Arche og Hyde park
Dette luksushotel åbner grundet sin ideelle beliggenhed mange alternativer for at opdage metropolen London. Idet hotellet ligger lige i nærheden af det berømte indkøbsstrøg Oxford Street, frembyder det mange muligheder for at fornøje sig i barer/pubs og restauranter, som alle ligger indenfor gåafstand(ca. 500 m). Undergrundsstationerne Marble Arch og Edgware Road ligger blot få meter væk.

Dette top-hotel er bygget i 1973 og blev renoveret i 2004. Fordelt på 12 etager kan det tilbyde i alt 240 værelser, heraf 84 dobbeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, der er elevator, garderobe, pengeskab og vekselbørs, hvilket giver gæsterne den størst mulige fleksibilitet. Hotellet har egen bar, restaurant, offentlig internetadgang, room- og vaskeservice samt konferencesal. Ligesom der også er parkeringsplads og garage.

De elegant og omfattende indrettede og med centralvarme udstyrede værelser har flisebelægning og væg-til-væg tæpper. De har yderligere telefon, hårtørrer, satellit-TV, internetadgang, minibar og pengeskab.

Hotellet tilbyder svømmebassin, ferskvandspool, sauna, solarium og fitness-studio.

Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra morgenmadsbuffeten. Såvel frokosten som aftensmaden kan vælges mellem forskellige menuer.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/god-service-i-tyrkiet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.