Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

London og englænderne er bare fantastiske
Rejsetips indsendt af:
Nils Laurits Jensen
Sakskøbing, Lolland
2. juli 2011

London og englænderne er bare fantastiske

Vi var i London under brylluppet, min hustru og jeg med et par venner med 4 overnatninger. En spændende storby, som vi kommer tilbage til, flot, flot og ingen grafitti på de flotte huse, ej heller i undergrundsbanen.
Vi bestilte et hotel gennem FDM travel i nærheden af Kings Cross Street på hotel Tavistock, sødt personale, som havde tid til gæsterne, pænt og rent og det fantastiske engelske breakfast. Ingen ballade i byen, ingen optræk til slagsmål og ingen, som prøvede at komme i vore tasker, de sagde undskyld, hvis vi kom til at gå ind i en englænder. Der er kameraer overalt i byen og det er godt, der har vi noget at lære i DK.

Alle nationaliteter kom hen til en, hvis man stod med et kort og ville hjælpe en. De virker meget afslappede og der er ikke sparet på personalet nogle steder, hvor man i DK kun ser hele billedet gjort op i penge og det går ud over servicen. Hvad er der galt i DK, når vi ser alt det svineri, for danskerne er også flinke mennesker, - er det vore love og politikere, har vi for milde straffe og ingen bøder, kun den løftede pegefinger. Det kostede 500 pund, hvis man drak en øl i en park, hvis der stod et skilt, hvor man gik ind.

Så et flot krigsskib i havnen ved Tower Bridge: HMS Belfast, var ombord i ca. 3 tim. spændende, når man er interesseret i 2. verdenskrig.

Hilsen og tak fra Nils Jensen, Sakskøbing

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/miami-sea-view.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.