Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

London - Pas på dine ben og fødder!
Rejsetips indsendt af:
Heidi Olsen
Hårlev
2. dec. 2011

London - Pas på dine ben og fødder!

London er en helt fantastisk by, og der er så meget at se på...... men husk nogle gode sko, og husk at man kan købe et travelcard som gælder 1 dag eller 7 dage i henholdsvis zone 1-2 og 1-6 til næsten alle transport former.
Jeg var i London for første gang her i slutningen af november sammen med en kollega, og vi gik ca 21 km den første dag....av.. da vi nåede til den 3 dag fandt vi ud af at vi kunne købe en dagsbillet til undergrunden for 6,60 £ i zone 1-2, ellers koster det 4 £ for en enkelt billet, og hvis man planlægger sin tur ordentligt kan man spare lidt på ben og fødder, og samtidig få set rigtig mange flotte og spændende ting.
Sherlock Holmes museum

Sherlock Holmes museum

Dette museum på 221b Baker Street London Nw 1, er helt klart et besøg værd, også selv om man ikke er et kæmpe fan af Sherlock Holmes.
Det er så gennemført at man helt glemmer at han faktisk er en fiktiv person!
Winter Wonderland i Hyde Park

Winter Wonderland i Hyde Park

Hvis man vælger at tage til London i slutningen af november eller i december, må man ikke snyde sig selv for at besøge dette hyggelige hjørne af Hyde Park.
Der er gratis entre, og hvis du vil prøve nogle af de helt fantastiske forlystelser, kan man købe billetter til dem i forstellige små boder, bare husk at have kontanter med, da der kun er få steder man kan betale med kort.
M&M World

M&M World

London har også fået en M&M World http://worldchocolateguide.com/shop/mms-world/london/ en helt vild oplevelse i 4 etager, men flotte M&M´s figur på den engelske måde....
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/lazise/camping-piani-di-clodia-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.