Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Rejsetips indsendt af:
Niels Nielsen
Odense
19. nov. 2010

Militært isenkram udenfor London

Når du er i London, så snyd ikke dig selv for et besøg i RAF museet i Hendon. Tag toget til Hendon og gå en lille kilometer.

I nogle kæmpestore hangarer på den forhenværende Hendon flyveplads, hvorfra mange fly lettede i slaget om England i 2' verdenskrig, er der samlet stort set alt det isenkram der blev brugt i de 2 verdenskrige, samt flyvningens historie i store udstillinger, der er endda et velbevaret vrag af en Lancaster bompemaskine, der forulykkede og sank i en Norsk sø, den ligger som den lå på bunden af søen med den ene vinge brækket af, men elelrs intakt.
Det er muligt at komme ombord i mange af de udstillede genstande og se de primitive forhold mandskabene måtte klare sig med, og alligevel være effektive forsvarer/angribere i 2' verdenskrig. Sæt en dag af til besøget, og oplev en simuleret flyvetur i en stor metalkasse, det er som at være med selv.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/road-trip-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.