Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Min samling af London rejsetips!
Rejsetips indsendt af:
Charlotte
Esbjerg
20. april 2011

Min samling af London rejsetips!

Vi har været i London mange gange både arbejdsmæssigt og privat. Igennem årene har jeg samlet en række tips, som både venner, familie og kollegaer har nydt godt af.
Håber også af flere personer nyde godt af dem.

OBS: FDM travel har tilføjet billedet

Rejsetip nr. 1 - husk FDM telefonnummer

Har du booket hotel m.m. gennem FDM, så husk altid at have deres telefonnummer/kontaktperson med. En af de gange vi var i London, var der noget galt med bookningen. Det var hotellet i London, som havde lavet en fejl. Vi ringede til FDM i Danmark og i løbet af få timer, blev vi opgraderet til en bedre hotel og med meget bedre placering. Vi blev kørt der til i taxi, og alt var uden omkostninger for os. Super service fra FDM's side.

Rejsetip nr. 2 - spring køerne over

Find ud af hvad du/I skal se hjemmefra. Gå ind på www.visitlondon.com Bestil og betal det hele hjemmefra. Det er både billigere og der er ingen booking omkostninger på. Når man kommer til attaktionerne f.eks. Madame Tussauds eller Londaon Eye - kan man springe køen over. Ofte er der flere timers ventetid. Der er oprettet en speciel kø ved alle attraktioner til dem der HAR billetter. Så vupti - man kommer ind med det samme. Når man bestiller, får man en super service. Der kommer en mail retur med booking oplysninger, hvordan man kommer hen til attraktionen, hvor lang tid man skal afse til at se det, åbningstider osv. Så alt er severet på et sølvfad.

Rejsetip nr. 3 - Tag bussen i London

Book og betal bussen hjemmefra. Igen fra www.visitlondon.com. Man kan booke en billet for et døgn ca. 17 pund. Børn under 16 gratis. Det er de typiske engelske røde dobbeltdækker busser. Man kan stige på/og af overalt. Find ud af hvad I skal se, stå på bussen, stå af ved seværdighederne, og stå på igen. Der kommer busser med 10 minutters mellemrum. er det godt vejr kan man tage en af de busser, der er åbne foroven, og man kan nyde London i fulde drag fra første parket. I busserne kan man tage høretelefoner på, vælge sprog - også dansk - og så er det pludselig en guidet tur. Man får alt at vide om det, man kører forbi. F.eks. på Trafalquar square, hvor statuen af Lord Nelson står, at herfra udregnes afstande til alverdens byer. Busserne kører døgnet rundt og billetten giver endda også adgang til bådene der giver havnerundfart.

Rejsetip nr. 4 - Undergrund kontra taxi

Er i blot 4 personer kan det bedre betale sig at tage en taxi i stedet for undergrundsbanen. Oven i prisen for man en speciel oplevelse i de typiske gamle engelske taxier - og altid en rar taxi chaffør der siger "yes love" og man kan nyde det pulserende liv i london, mens man fragtes rundt.

Rejsetip nr. 5 - På gåben

Har du et ordentligt kort over London, og har du planlagt, hvad du vil se. Så er det faktisk hurtigt (og sundt) at komme rundt i London til fods - god tur!

Rejsetip nr. 6 - Londons gratis fornøjelser

London har mange grønne parker. Prøv f.eks. at tage en tur i Hyde Park. Utrolig smuk oplevelse, især om foråret, hvor der er påskeliljer overalt. Når man går i Hyde Park vrimler det med små egern, som er helt tamme. Deruodver kan man i parken gå ned til Kensington Palace, hvor Lady Diana boede. Her er der en dejlig legeplads for børn med forskellige Disney figurer bl.a. Peter Pan.

Rejsetip nr. 7 - Harrods

Det store og eksklusive stormagasin Harrods er altid et besøg værd. Mændene kan få tiden til at gå udenfor med at se på alle de dyre biler med privat chauffører der holder og venter. Men derudover er der en speciel oplevelse, som mange får glip af. I den nederste etage er der et mindeområde for Lady Diana og hendes forlovede Dodi Fayed. Deres forlovelsesringe og de to champagneglas, de sidst drak af, er udstillet sammen med billeder af dem. Dette er opført at Dodi Fayed's far Mohamed Al-Fayed.

Rejsetip nr. 8 - Themsen - gratis oplevelser

Har I - som de fleste - været en tur i London Eye, så er det en god ide, at gå en tur langs Themsen. Helt speciel oplevelse. Overalt er der folk der sælger noget, kunstnere, folder der synger, folk står opstillede som statuer. Derudover er der hyggelige cafeer - en helt speciel atmosfære. Må opleves!

Rejsetip nr. 9 - Portobello Road Market

Man har ikke været i London, hvis man ikke har været på marked. Prøv bl.a. Portobello Road Market - husene og gaderne er helt specielle - her sælges alt, hvad man kan drømme om, antikviteter, tøj, frugt, grønsager, møbler - ja alt.
Også her kan man besøge den lille boghandel som var med i filmen "Notting Hill" med Julia Roberts og Hugh Grant.

Rejsetip nr. 10 - Musicals

Book/betal også musicals hjemmefra igen hurtigere. Du kan også få FDM til at booke musicals, mod et beskedent honorar. De har ofte bedre muligheder for at få billetter. Så undgår man alt bøvlet selv.

Rejsetip nr. 11 - Covent Garden - gratis musicals

Besøg Covent Garden - spændene område med masser af special forretninger og små hyggelige cafeer og spisesteder. Her er der altid gratis underholdning, gøglere, kunstnere m.m. Derudover er der mange sangere, som giver numre fra de populære musicals. I udkanten af Covent Garden finder du China Town - igen et ekstra krydderi til din London tur.

Kommentarer til rejsetippet om London

London..!

13/01 2014 Camilla
Glem ikke en speciel oplevelse, gå en tur på caddien marked nord for centrum.. Mange timer kan bruges på det marked og endnu flere vejen derop til... London eye og Big ben når det er MØRKT er også en tur værd selvom man har set det i dags lys /gråvejr.
Den lille hyggelige butik på Kings cross st. Med masser af Harry Potter stemning er end tur værd hvis man er i området. (Der er også mulighed for at få taget et billede hvor man er på vej til paron 9 3/4) hyggeligt men tager ikke lang tid. :)
God tur.. ;)

London

15/03 2012 Birgit Holm-Madsen
En god beskrivelse af en tur i London! Jeg kan varmt anbefale The Cabinet War Rooms / Churchill War Rooms, der ligger under jorden. Man får hovedtelefoner på og hører alle lydene fra dengang - og får selvføgelig også at vide hvad man ser. Museet ligger i King Charles Street. God fornøjelse

Transport i London

28/02 2012 Jan Eske
Vores datter boede 5 år i Londonså vi var derovre mange gange.Når du skal rundt i London er det en stor hjælp at købe et Oysterkort,du betaler et lille beløb i depositum (der refunderes når kortet igen indløses) og du kan købe kortet mange steder i London,(ca,2000 steder)bl.a.i mange små kiosker og på alle undergrundsstationer.Det gælder til undergrunden og alle busruter i London,samt til LRT-toget til Dockområderne og London Airport i byen.Du sparer ca.40% på alm.takts.Kortet kan supleres op alle de steder hvor det kan købes og man kan gå ind og få oplyst hvormeget der er tilbage og evt.suplere op.
mvh.Jan Eske

Dejlige London

20/12 2011 Ole Bomholt
Min søn har boet i London og jeg har en veninde som bor nær London, så jeg har været der flere gange. Fine rejsetip. Når man først kender lidt til byen, er det en super dejlig by at besøge og jeg har ikke været der for sidste gang.-------------Ole

Jack de Ripper

12/07 2011 Karin Brinkbæk
Sen aftentur, du følger i morderen Jack the Rippers blodige fodspor ned ad smalle, gasoplyste gyder på en gåtur i London
absolut en spændende oplevelse

musicals

29/04 2011 sussie paddison
man skal absolut ikke bestille billetter til musicals
hjemmefra, gå ind når de åbner om formiddagen
køb billetter til samme dag, vi har set Mamamía
for 6 pund gode sæder, set berømte musicals for
10 pund det dyreste var 15 pund for et meget nhyt
musical, har været i London ca 35 gange og mange
gratis museer, Leighton museum i Holland Park er
utroligt-Holland Park er meget spændende med dyr,
flotte huse gode cafeer og en meget smuk park,
sussie paddison

Transport i London

29/04 2011 Jens-Christian Andersen
Hvis man kommer til London med en hadicappet i kørestol er servicen helt i top. Persoen kører gratis med alle former for off. transport, samt at alle busser er udstyret med rampe og reserveret plads. Ofte skal den person som er med som hjælper ikke vis billet i busserne og kun i Tuben, når man skal igennem billetautomaterne. Personale og de almindelige borgere i London er særdeles venlige og hjælper gerne uden opfordring og undskylder hvis de komemr i vejen, meget modsat som i Danmark!! Alle fortorv i London er også handicap venlige så de går i niveau med kørebanen. Eneste minus er at de "gamle" under-grundsstationer ikke har elevator eller adgang for kørestolsbrugere, men man er igang med er større ombygning( 10-12 år) så alle engang bliver det.

Tak for de gode råd

29/04 2011 Jørgen Bloch
Specielt det med forhånds bookninger var en god ting
at vide der kan jo være kilometer lange køer i London og ikke mindst ved pariserhjulet (London Eye)

London

29/04 2011 Jeanette Gravesen
London er et super dejligt rejsemål. Tak for de gode tips, dem kan jeg helt sikkert gøre brug af næste gang jeg kommer til London.

Fantastisk !

29/04 2011 Dan Rasmussen
Tak for guiden, skal til london med min datter på 15. år i juni. Vi vil helt sikkert benytte os af dine gode rejsetips. Tak...

Vi har ofte været i London.

29/04 2011 Tage Kornum
Det er så dejligt at få sådanne gode rejsetips fordi
der jo er så mange muligheder og fornøjelser man kan opleve i London.

London tips

29/04 2011 Inge Knudsen
Rigtige gode ideer til et London-besøg. Dem vil jeg benytte mig af, når jeg skal derover med familien.

Harry Potter guided gå tur!

29/04 2011 Jens Langebæk
Har lige besøgt London i påsken. Vi har to stpre børn som er vilde med Harry Potter. Vi fandt flere guided ture hjemme fra og prisen var fra 20£ til 250£ i egen Taxi. Her kommer så tippet. Møder op ved BIC BUS stop nr. 9 HAYMARKET lige ved the National Gallery og Trafalgar Square, her kan i komme med på en guided HP tur rundt i de små gader. Prisen for den tur er 5£. Vi fik en HP snak med fan fra 7 forskellige lande og vores guided var både sjov og godt informeret og kunne svare på alle spørgsmål. Det var det bedste vi oplevede i Londen denne gang! Turen starter hverdag kl. 13 men kom i god tid.
Kører i med på BIC BUS rundtur som omtalt i anmeldelsen er HP turen gratis ;-)

Cyckler i Hyde Park

28/04 2011 Ole Gregersen
Super tips. Jeg kan tilføje at man ny i fx Hyde Park kan leje gode solide bycykler i 24 timer for sølle et pund. Man kan kun betale med kort. Bare turen rundt i Hyde Park er fantastisk, med speakers corner, de mange på rulleskøjter og de små egern. Men man kan sagtens cykle til Big Ben og alle de andre ting på 10 minutter. Husk dog en hjelm hjemmefra, hvis du vil passe på hovedet i den gale trafik.
Cyklen kan parkeres mange steder og man kan hente en ny indenfor de 24 timer. Man kan dog dårligt efterlade den rundt omkring.
/Ole

Inamo og Kensington Palace

28/04 2011 Lene jersin
Prøv den helt unikke interaktive restaurant "Inamo". Bestil bord hjemmefra, da den er meget søgt. Find adr. og læs om stedet via Google. Kensington har en meget fin udstilling (også sjov for børn) her bestilles også hjemmefra. Efter strabadserne kan man nyde te i det skønne Orangerie, som ligger lige ved slottet. God fornøjelse.

undergtound

28/04 2011 Britta Andersen
Når vi er London i forb med besøg hos søn og svigerdatter har vi købt oyster-card, som kan bruges til undergrundsbanen, vi købte for 20 pund hver og kan rejse det vi vil og får vi ikke brugt det hele er der til næste gang vi kommer, så kan vi tjekke det og fylde op lisom på mobilen. Hvorfor er det så svært for lille Danmark at finde ud af at lave et tilsvarende kort. Vi købte vores på Liverpool Street Station, mende kan vist købes over alt.

Super bra tips

28/04 2011 Henry
Mange super bra tips.

London på egen hånd.

27/04 2011 Lars Fogh
Gode rejsetip. Vil bruge dem engang jeg kommer til London.

Mange tak

27/04 2011 Charlotte
Mange tak for de fine kommentarer - håber I får nytte af mine rejse tips.
NB! glemte at kommentere øllet - og ja, det er godt øl

Rejse til London

27/04 2011 Tage Nielsen
Dejligt rejsemål, med en livlig by og mangle turistmål.
Godt øl på deres popper.

London tur

27/04 2011 Henrik Funch
Fantastik godt rejsetip. Skal en tur til London med familien i efteråret . Jeg vil benytte rejsetippet. På forhånd tak Henrik.

super rejse tips. vil bruge det ved næste rejse.

27/04 2011 poul kornum
supertips.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.