Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Rejsetips af samme forfatter

 • Julemarked i Lübeck

  (Bedømt af 2 personer)
  03.12.11: Finn Sørensen
  Sammen med mine nærmeste venner tog vi til det legendariske marked i den gamle "Hansestad", Lübeck. Den middelalderlige bykerne, inden for ringen af åer, er jo, som også de selv skriver, overskuelig og er tilgængelig, fra et af de små hoteller i byen.
  Se hele rejsetippet
 • Kirker, portvin og klostre

  (Bedømt af 3 personer)
  02.09.11: Finn Sørensen
  Som nylig hjemkommen fra Portugal, begyndende i Lissabon/Lisboa (Hvor mange portvins-huse findes i byen? - Ingen. De ligger alle på den anden side af floden!), så fik jeg kendskab til et "Nokia-træ" (En lettere camoufleret antennemast!).
  Se hele rejsetippet
 • Ø-ferie nær Visby i Sverige

  (Bedømt af 3 personer)
  18.11.09: Finn Sørensen
  Turen igennem Skåne, er ikke så spændende, med lange motorveje. Men, når man kommer til Oskarshamn, bør man lige tage sig tid, til et besøg på "Döderhultarens" lille museum, med denne særlings små, og utroligt livagtige træfigurer. Jeg har set andre forsøg på at efterligne ham, men de har ikke samme "liv", som Axel Peterssons figurer.
  Læs hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Finn Sørensen
Vordingborg
1. jan. 2011

Norman Foster i London

Det var også Norman Foster, der lavede det nye elefanthus i ZOO, i København, men når man vandrer i central London, ved The Tover, og Tower Bridge, så kan man ikke ikke undgå at se hans værk: "Agurken", - lidt ukærligt benævnt, af folkeviddet!
Dens spidse profil, rager op, og skiller sig, i den grad, ud fra de omgivende bygninger, at vi tænkte, at man måtte da have lavet en udsigtsplatform, på toppen? Men desværre, det er blot en kontorbygning, så der er ingen grund til at lede efter en sådan!

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.