Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Overraskelsestur med mandeforkælelse
Rejsetips indsendt af:
Annesofie Kjeller Larsen
Brønderslev
6. okt. 2012

Overraskelsestur med mandeforkælelse

Da min mand blev 30år i februar i 2011, havde jeg arrangeret en hemmelig ferie for ham og jeg til London, hvor vi skulle lave, se og opleve alt som han har kært! Det blev bl.a til engelsk fodbold på et fedt stadion, et besøg på Gordon Ramsays og Jamie Olivers restauranter, dem har vi fulgt i tv og har tit snakket om at det kunne være spændende at besøge en af deres steder.
Vi tog på PUB og var inde og se musical med queen ( Min mand er vild med queen) Hans højdeskræk blev udfordret i "the eye" og vi var rundt og se og opleve en masse.

Dette kunne kun lade sig gøre fordi jeg havde booket ALT hjemmefra og derfor lykkeds det mig at holde det hele hemmeligt! Mit bedste tip er derfor: Benyt internettet og særligt de sider med oplevelses billetter (her sparer man tit en del) f.eks. Londonbilletter.dk. her kan du købe billetter til fodboldkampe, musicals, the eye og meget mere!

Jeg brugte søgemaskiner som hotels.com for at tjekke billige og gode hoteller, her er anmeldelser af hotel og service og et godt prisoverblik.

Jeg bookede også restuarant besøg hjemmefra, via deres hjemmesider. PÅ gordon Ramsays og Jamie Oliver. Jeg vil anbefale begge steder, men særligt Gordons på claridige hotel! Fantastisk oplevelse!

Jeg købte oystercard (til metro og bus) og guided-tour i dobbeltdækker, sejltur på themsen, fodboldbilletter og koncertbilletter.

Det var super skønt at der var styr på alt dette og jeg havde pritet et sæt af alle billetter og vouchers til os hver og så skulle vi ikke bruge tid på at finde ud af det derovre. Vi havde kun 4 dage, så det var skønt at vi kunne bruge tiden på blot at opleve! Jeg vil også anbefale at spise frokost og aftensmad på forskellige pubs, her har man rig mulighed for at opleve et meget autentisk London!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.