Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Rejsetips af samme forfatter

 • Se New York fra en cykel

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 25 personer)
  04.12.11: Jesper Ewald
  De fleste melder garanteret pas allerede efter overskriften, men tro mig – det er en unik måde at se, føle og fornemme byen. Og siger du til en newyorker, at du har cyklet byen rundt, så får du – ud over en rysten på hovedet – spørgsmålet ”How did you survive?”.
  Se hele rejsetippet
Vis kort

Regent's Canal – en mere fredelig side af London

Jesper Ewald
Jesper Ewald

De fleste, der har været i London, kender Regent og Oxford Street, Harrods og Covent Garden, men de færreste kender Regent's Canal. Når I har fået nok af Londons hektiske centrum og gerne vil opleve at London er mere end shopping, så tag undergrunden ud til Camden Town.

Tag turen op ad High Street, og når I er gennem starten på Camden Market, så dukker Regent's Canal op, og freden sænker sig. Regent's Canal går gennem den nordlige del af Regents Park og var tidligere transportnerven i London. Tag spadsereturen langs Zoo, hvor I kan beundre de fantastiske privatpalæer, inden I ender i det idylliske Little Venice, hvor der er fyldt med husbåde.

Tip i tippet

Tag et stop undervejs på Cafe Laville, der ligger lige, hvor Edgware Road krydser Regent's Canal. Her kan I sidde over kanalen med udsigt mod Little Venice og følge livet på husbådene.

Periode

Året rundt

Adresse

London

Nærmeste lufthavn

London

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.