Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Ro og fred på storbysferie i London
Rejsetips indsendt af:
Lars Skriver
Silkeborg
22. marts 2012

Ro og fred på storbysferie i London

Jeg har været mange gange i London, enten privat eller arbejdsmæssigt. Ofte har det været en rejse med ophold på et hotel centralt i London, da tidsforbruget på transport kan være stort i en by af den størrelse.
Jeg har ofte søgt (hidtil uden held) et overnatningssted, hvor ro og fred har været prioriteret højt af hotellet. Det skyldes, at man sagtens kan bruge lidt mindre støj efter en hektisk dag i byen, der hele tiden bevæger sig. Men enten har hotellet ikke ligget et roligt sted, eller har selve indretningen af hotellet ikke været optimalt. Og specielt om natten har man brug for sin søvn, for at være klar til nye, spændende ting dagen efter. Så denne her gang forsøgte vi at finde et hotel, der stadigvæk var centralt, men også med en "rolig" beskrivelse. Det lykkedes til fulde. At vi også kunne finde et sådant hotel i den prisbillige ende af skalaen var en stor overraskelse. Vi var 5 personer, 2 voksne og 3 børn, der havde planlagt 4 dage i London - klar til at shoppe og se fodbold. Hotellet vi fandt, Holiday Inn Ekspres North Acton, lå knap 20 minutters kørsel med Tube fra centrum (Central Line) og var så roligt beliggende, at man ikke troede sine egne ører. Men også de andre gæster kunne man knap nok ænse - lige hvad man havde brug for efter nogle dage med "lange" arme og trætte ører! Morgenmaden var ganske tilfredsstillende, værelserne pænt store, og servicen upåklagelig - alt i alt et besøg værd igen i den nærmeste fremtid.
P.S: For at gøre transporten gnidningsfri, specielt hvis man har små børn og gerne ønsker at køre med Tube, er det værd at købe et Oyster Card - købes hjemmefra, kan genbruges og man får en klækkelig rabat på alle ture.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/miami-sea-view.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.