Billedet er fra London

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Lounge
 • Parkering
  Parkering
 • Mødelokaler
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Royal Horseguards

Luksushotel nær Houses of Parliament,
Royal Horseguards ligger lige i nærheden af Trafalgar Square (ca. 500 m) og Houses of Parliament. Herfra er der udsigt til Themsen og London Eye. Du kommer let rundt og kan til fods nemt besøge Buckingham Palace, Chinatown og West Ends teater distrikt. Hotellet har i mere end 1 århundrede prydet Themsens flodbred med sin elegante og imponerende tilstedeværelse. Bygningens arkitektoniske historie har gjort den fortjent til en plads på Grade I-listen over interessante bygningsværker og som en af Londons mest ikoniske bygninger. En omfattende renovering af stedet har opgraderet de 281 værelser til førsteklasses luksusværelser og stadfæstet hotellets status som et af hovedstadens mest luksuriøse og eftertragtede hoteller. Værelser er alle indrette med førsteklasses møblement og badeværelse med en hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og en safeboks. Morgenmaden servers som buffet, med et dejligt stort udvalg, så dagen starter godt.

OBD: Der kan først checks ind fra kl. 16 og check ud er kl. 11, ankommer du før kl. 16, har du mulighed for at efterlade bagagen hos hotellets concierge.

Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-samet/kantary-bay-hotel-and-serviced-apartments-rayong.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.