Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Se en fodbold kamp i London
Rejsetips indsendt af:
Marianne N Jacobsen
København Nv
31. marts 2010

Se en fodbold kamp i London

Mit rejetips handler om du kan spar penge på fodbold billetter til fx London

Rejs med FDM til London og se fodbold kamp

Skal til London her i April med FDM, sammen med kæresten, og han er vild med fodbold. Så hans drøm var at se en fodbold kamp nu vi skal derover, Alle på hans arbejdet sagde I får ikke biletter, og hvis i gør kommer det til at koste kassen. Fordi vi vil se Tottenham - Chelsea et London opgør. Så han opgave hele for han var inden og kigge på nettet og de kostede over 2000 kr. på de net sider der sælger billetter.

Jeg tænkt og sagde hvorfor kigger du også der ? Og hertil skal lige fortælles jeg har boet i London i 9 år, også en af grunde til vi skal derover, for jeg vil vise ham mit London. Og selvom jeg snart har boet her hjemme i 8 år kan man stadigvæk gøre som jeg også gjort derover hvis ville se noget.

Hvordan du får så billige billetter. Nogle gange kan det koste et mindre beløb, for hvad du skal gøre er at melde dig ind på deres hjemmeside og i dette tilfælde var det på Tottenhams. Et andet tip vælge den klub hvor kampen skal spilles, da de har flere billetter til salg. Tottenhams side er gratis at blive medlem af og man få ret til at købe billetter af en dag før de går i salg andre steder. Så vi har kun givet 475 kr stk. i stedefor 2000 kr stk. Så udover min kæreste er nu hele på at ringe fordi han skal se fodbold, og at jeg har fået billetter også til den pris. Da Hans arbejdskammerat fik af vide at han skal nu se fodbold og at det altså ikke koster en bondegård. De og ham var ikke klar over at man kunne gøre det med at tilmelde sig deres hjemmeside, så jeg vil nu også dele dette tip med jer.

Det samme gælder også hvis du vil til koncert med en international bandet eller sanger i danmark, kan du tit melde dig ind på deres hjemmeside, og købe billetter før andre. Håber det var noget i kunne bruge derude :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.