Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Rejsetips af samme forfatter

 • Alle de hoteller

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Det kan være sin opgave at vælge det perfekte hotel til sin storbysferie, jeg kender det alt for godt selv. Man vil gerne bo centralt, hotellet skal være pænt og rent, der skal være badeværelse med eget toilet på værelset og så skal morgenmaden bestå af mere end bare et toastbrød.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland hotellerne ”Hvad skal man vælge”

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 7 personer)
  Der var engang en lille familie med mor, far og bror og lillesøster, de ønskede at bo på det perfekte hotel i Disneyland. Kravene var mange da alle havde hver sine drømme om oplevelsen i Disneyland og hotellet de skulle bo på.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland After Dark - Fantastisk oplevelse

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Efter en dag med skrig og skrål, grin og sug i maven, fantasien har fået frit løb.
  Mættet på oplevelser og den store slikkepind har mistet sin interesse og smag, sænker mørkets sig over Disneyland parken.
  Se hele rejsetippet

Shopping i solskin og regnvejr

London har mere at byde på end man lige tror, når det gælder shopping. Der er selvfølgelig alle de fede butikker som ligger inde i midtbyen man skal opleve og alle de mange hyggelige markeder.
Derudover har London også et fantastisk shopping center, som jeg klart kan anbefale.

Sol og London

Sol og London

Når solen skinner og varmen melder sig er det rart at kunne opleve shopping livet i selve London by, hvor man både kan opholde sig ind og nyde parkerne når man trænger til en pause. London har den berømte gade Oxford Street hvor mange af de dyre mærketøjs butikker ligger, samt en masse andre butikker hvor man nemt kan finde fedt tøj og skønhedsprodukter til billige penge. Jeg vil nævne butikker som Boots, som er lidt ala Matas i Danmark, der er dog en hav af mærkevareprodukter til både mænd og kvinder. De kører altid med fantastiske tilbud hvor man virkelig spare penge på produkterne.

Det vil anbefales at besøge den store tøjbutik Primark, hvor de sælger alt tøj og boligtilbehør. Varen der sælges er ikke den bedste kvalitet men de sælger det til ingen penge. De har rigtig mange pæne og moderne ting, men butikken er meget populær så der er stort set alt rigtig mange mennesker derinde. Jeg har været der efterhånden et par gange og har erfaret at det bedste tidspunkt er om formiddagen, hvor der er mindst kunder. Ulempen er dog at man altid køber så mange ting derinde og det er ikke altid nemt at have de store poser med i andre butikker.

London har mange markeder, et jeg har besøgt flere gange flere gange er Camden marked. Det er rigtig hyggeligt og lidt spændende at gå rundt der, det er en helt anden kultur at færdes i end inde i selve London by. Der er mange hyggelige cafér, små boder i store staldbygninger og mange fede butikker.
Regn og London

Regn og London

Nu er England kendt for ustadigt vejr men det er ingen hindring hvis man er der overe for at shoppe. Der findes en forholdsvis nyt shopping center som hedder Westfield shopping center. Det er nemt at komme der til inde fra London centrum, man tager undergrunden ud til Wood Lane eller White City, når man kommer ud fra metrostationen drejer men til venstre, går forbi BBC på højrehånd og lige fremme ligger Westfield. Centeret har stort set alt at byde på, der er alle mærkevarebutikkerne i alle prislag, et område med underholdning og restauranter så det er nemt at få en hel dag til at gå der inde. Man kan printe en voucher ud hjemmefra og aflevere den i deres reception, og modtage et VIP kort hvor man kan få rabat i forskellige butikker. Der kan findes mere information på centerets hjemmeside www.westfield.com/london

Shopping
Indkøbscentre

Kommentarer til rejsetippet om London

Vouche

12/10 2012 Ditte W. Ryge
Hej Charlotte

Nej det er da ud til de har fjernet den voucher igen, det var en skam. Men det er nu også et par år siden jeg var der så der er nok ske en del der efter.
Du kan jo altid prøve at spørge i deres reception, det kan der ikke ske noget ved jo.
Rigtig god tur til London, det er en fed by :O)
MVH. Ditte

Hvor finder man den voucher du nævner i dit tip.

11/10 2012 Charlotte Beldring
Hvor finder man den voucher du nævner i dit tip. For jeg har været inde på centret hjemmeside og kan ikke finde den og ønsker den meget gerne. Mvh Charlotte
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ditte Windelborg Ryges profilside

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.