Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Skønne London
Rejsetips indsendt af:
Trine Vianne Ipsen
Næstved
31. maj 2010

Skønne London

Mit rejsetip handler om hvordan London kan blive en billig og oplevesesfyldt rejse.

Indledning

Jeg har besøgt London mange gange og bliver nok aldrig træt af det. Mine tre ynglingsbeskæftigelser i dette et af verdens metropoler er følgende:
Hyde Park

Hyde Park

Hyde Park er stor og dejlig. Der ligger mange forholdsvis billige hoteller omkring parken.
Når man har brug for at slappe af efter en dag med storbylivets hurtige puls, er Hyde Park stedet at gøre det. London byder på meget forskelligt og lækkert take away mad, og jeg har mange gange holdt en lille picnic under et træ i den store park. Hvis man vil gøre det endnu billigere kan man nemt finde et supermarked og købe frugt og sandwicher til picnicen.
Desuden huser Hyde Park næsten tamme egern og jeg har ikke været der uden at se et. Derudover er det også i Hyde Park Peter Pan bor og en eventyrlig statue står ved en af stigerne.
Musicals

Musicals

Måske er musicals ikke billige, men de er pengene hver. London er Europas musicalsby, og der er noget for en hver smag. Personligt kan jeg varmt anbefalde Leon King.
Museerne

Museerne

Lige meget om man er kunst glad som jeg selv, eller har små børn med er der et museum i London der ofte gratis vil åbne dørene op.
Natural History Museum er for både børn og voksne, hvor man igennem flotte figure kan lære om dinosaurer, insekter og meget mere.
Ígennem tiden har parises Louvre og det engelske National Gallery Museum og British Museum kæmpet om de smukkeste billeder og største kulturskatte fra f.eks. mellemøsten. Resultatet er samlinger der kan tage mange dage at se igennem.
Afslutning

Afslutning

Der er meget mere at opleve, men listen er for lang. Har man ikke oplevet London, skylder man sig selv at opleve metropolen i vores baghave. Har man været der, er byen altid et ekstra besøg vær.
Jeg tager afsted igen om en måned.

God Tur :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/shopping-paa-broadway.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.