Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Sommerguide til London
Rejsetips indsendt af:
Anette Lien
London
12. juni 2013

Sommerguide til London

Sommeren er endelig kommet til London, og har du planer om en storbysferie er dette det helt rigtige tidpunkt at besøge byen på. Markeder, unikke udstillinger og et elektrisk natteliv er blot nogle af de ting London har at tilbyde.
Dette er en mini-guide til byen så du kan få mest muligt ud af dit ophold og gå foråret i møde som en ægte ‘Londoner’.

1. Spis på de hotteste restauranter

Der åbner hele tiden nye restauranter i London, for at følge med i de nyeste spiseteder er denne hjemmeside til stor hjælp. En af de mange nyåbnede restauranter er Imli Street i Soho, som har specialiseret sig i noget så spændende som indisk gademad. England byder på mere end bare fish & chips, og landet er kendt for sit twist på det indiske køkken.
Old Spitafields Market. Foto: Anette Lien
Old Spitafields Market. Foto: Anette Lien

2. Brug tid på at udforske de mange markeder

Du har nok hørt om Notting Hill Market og måske også Camden Lock. De er begge fremragende markeder, men også de mest turistede. En smule væk fra de normale turistruter finde du Greenwich Market, som er et mekka for antikviteter og mad, mens spændende Old Spitalfields Market (se foto) er enhver vintage-fans drøm.

3. Giv lidt igen

Det er nemt at få shoppefeber i London, og det er ikke så mærkeligt når man tænker på det overvæld af butikker byen tilbyder. Hvis du vil lette lidt på samvittigheden er der en række butikker der har specialiseret sig i at ‘give lidt igen’. En af dem hedder TOMS One to One, og ligger i Covent Garden. For hvert par sko du køber giver de et par til fattige børn, der ikke har det så godt som os. Tjek også genbrugsbutikker som Oxfam og Britsh Heart Foundation ud, hvis du gerne vil shoppe billige og unikke stykker tøj samtidig med at give til velgørenhed. En win-win situation!
Hjorte i Richmond Park. Foto: Anette Lien
Hjorte i Richmond Park. Foto: Anette Lien

4. Gå en tur i parken

Efter at have besøgt Londons hektiske markeder, er der ikke noget bedre sted at tage hen end Richmond Park for at få ro i krop og sjæl. En hurtig togtur fra byens centrum ligger den gigantiske park, der er specielt kendt for dens hjorte der strejfer frit omkring. En god mulighed for at tage nogle anderledes storby billeder.
Kaizers Orchestra i Camden. Foto: Anette Lien
Kaizers Orchestra i Camden. Foto: Anette Lien

5. Nyd en aften i Camden

Et af de mest livlige steder i London må være Camden Town og det især om aftenen. Den sikreste måde at udforske Camden på for første gang er at deltage i en ‘Pub Crawl’, hvor du sammen med en gruppe vil blive godt modtaget på et bredt udvalg af barer og klubber langs markedet. Der er alt fra traditionelle barer til spillesteder og klubber med den oprindelige 50’er stil.

God tur!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/biludlejning-paa-mallorca-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.