Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Piccadilly Circus
Rejsetips indsendt af:
Marlene Petersen
Odense
9. maj 2009

Spændende oplevelser i London

London er jo altid dejlig - også efter en del besøg, men denne gang oplevede vi noget helt anderledes.
Windsor slot
Windsor slot

Forventninger og ankomst

Jeg har været i London adskillige gang; sidste gang dog for 19 år siden, så det var med stor spænding, at jeg skulle besøge London igen. Min kæreste havde aldrig været i London, så spændingen var mindst lige så stor for ham.
Vi havde bestilt en femdages tur (fire overnatninger) igennem Storbyferie.dk. Hotellet vi havde valgt hedder Tavistock og er et udmærket turistklassehotel i gåafstand fra undergrundsstationen "Russel Square".
Naturligvis skulle vi se alle de seværdigheder, man skal se, når man er i London for første gang, nemlig: Tower of London, Saint Pauls Cathedral, Windsor og Harrods' stormagasin. Derfor havde vi også investeret i London Passes og 3-døgns billetter til den offentlige trafik. Det viste sig hurtigt at være tjent ind, da alt hvad vi var inde at se, var gratis for London Pass indehavere.
Derudover så vi Buckingham Palace, Houses of Parliament (Big Ben), Downing Street, Tower Bridge og Westminster Abbey udefra. Samt naturligvis de to indkøbsgader Regent Street, Oxford Street, Carnaby Street (Soho) og diverse stormagasiner og forretninger
På vores program var også to seværdigheder, som jeg ikke havde set før. Dem fortæller jeg om i næste afsnit.

The London War Experience og Royal Albert Hall

Som nævnt, var det to nye seværdigheder på programmet. Den ene seværdighed fandtes ikke i London, da jeg var der for 19 år siden. Den hedder The London War Experience. Det er et museum, som fortæller om hverdagen i London under 2. verdenskrig. Der er fotos, dokumentation, tøj og beskrivelser af hverdagen. Desuden er der en undergrundsstation, som er forvandlet til et beskyttelsesrum, og derudover kan man opleve, hvordan det var i London under et bombardement - med røg, lugte, blinkende lys, sprængte vandrør og søgelys mod himlen - alt i alt en meget stor oplevelse.
Den anden seværdighed, og nok den største oplevelse, var der godt nok også for 19 år siden, men det er ikke en typisk seværdighed: Royal Albert Hall. De fleste kender nok Royal Albert Hall fra promenadekoncerterne. Vi havde læst, at det var muligt at få en rundvisning, så vi mødte og tilmeldte os (det var igen gratis med vort London Pass). Vi fik en rundvisning på en time, hvor vi fik fortalt Royal Albert Halls historie af en fantastisk engageret guide, vi så dronningens private gemak, som normalt ikke er tilgængeligt for offentligheden, men ikke mindst fik vi lov til (mod at være HELT stille) at gå rundt i galleriet helt oppe under taget, mens en kunster holdt lydprøve. Sikke en lyd. Der er ikke noget at sige til, at det bliver betegnet som en af verdens bedste koncertsale.
Disse to seværdigheder kan varmt anbefales.
Vi har nu hjemme igen, og vi har talt om at gøre tage til London igen næste år. Der er bare så meget, som vi gerne vil se.

Kommentarer til rejsetips om London

Her et tips..........

11/06 2009 charlotte Højland
En tur værd er Camden Market (ligger i Camden town), der afholdes Lørdag/Søndag og det tager kun omkring 15 minutter i bus fra Londons centrum. Et fedt flippet område med megen stemning, ligger i og omkring et gammelt hestehospital. Speciel shopping og masser af lækker eksotisk mad.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/schleswig-holstein/miniferie-ved-ostsee-damp.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.